DAMNATION game - Xbox μόνο 24.90 ευρώ




Με ένα επαναστατικό μίγμα κίνησης και μάχης σε όλες τις τρεις διαστάσεις, το παιχνίδι Damnation αλλάζει εντελώς το τοπίο των shooters. Το Damnation είναι ασταμάτητη δοκιμή αντιδράσεων, λήψης αποφάσεων και δράσης. Αναλύοντας την κατηγορία βιντεοπαιχνιδιών shooters, το Damnation παρουσιάζει ογκώδες τοποθεσίες που θέτουν το σωστό πλαίσιο για τις μεταβιομηχανικές μάχες μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας ισχυρής εταιρίας γνωστή ως Damnation, στις χέρσες περιοχές. Με την απόλυτη ελευθερία να πάτε οπουδήποτε και να σκοτώσετε οποιονδήποτε προκειμένου να επιτύχετε τον στόχο σας, οι παίκτες θα δημιουργήσουν νέες διαδρομές χρησιμοποιώντας οχήματα, ακροβατικές κινήσεις και αναρρίχηση για να καλύψουν τους τεράστιους χάρτες. Στο παιχνίδι Damnation, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Λοχαγού Hamilton Rourke, μέλος της ανταρτικής οργάνωση The Peacekeepers. Ως παλαίμαχος του Μεγάλου Πολέμου, ο Rourke έχει την προσωπική του βεντέτα για να εκδικηθεί το θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του.

Χαρακτηριστικά

  • Τεράστια κλίμακα - Με τις απέραντες τοποθεσίες, τα επίπεδα του Damnation είναι αληθινές οργανικές τρισδιάστατές τοποθεσίες που καλύπτουν πολλά μίλια των οριζόντιων αποστάσεων και χιλιάδες χιλιόμετρα κάθετα. Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από τα πολλά μονοπάτια και τακτικές σε γιγαντιαία τοπία που ξετυλίγονται και στις τρεις διαστάσεις. Χρησιμοποιώντας συναρπαστικούς συνδυασμούς γρήγορης κίνησης και μάχης, οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν συνεχόμενες επιθέσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση.



  • Οι παίκτες έχουν ελευθερία και επιλογή - Το ταξίδι από μία άκρη στην άλλη θα μπορούσε να πάρει πολλές ώρες πραγματικού χρόνου και πολλές άλλες για την αναρρίχηση μέχρι την κορυφή. Αλλά με τις ακροβατικές κινήσεις και με τα οχήματα, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους διαδρομές




  • "Πνευματικό όραμα" - Οι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δύναμη "πνευματικό όραμα" του ήρωα που θα τους επιτρέπει να δουν μέσω των τοίχων και να προβλέψουν τις κινήσεις των εχθρών.



  • Ακροβατικές επιδείξεις παράτολμων - Οι παίκτες εκτελούν απίστευτες κινήσεις που φτάνουν στα όρια της ανθρώπινης δυνατότητας όπως το: να πηδήξουν μεταξύ προεξοχών, να ταλαντεύσουν σε σχοινιά και αλυσίδες και να σκαρφαλώσουν σε απότομες, κάθετες επιφάνειες.



  • Multiplayer - Παίξτε το single-player mode με το ομαδικό τρόπο παιχνιδιού ή δοκιμάστε το online multiplayer mode. Ζήστε την εμπειρία της δράσης και της τακτικής στα κάθετα περιβάλλοντα με την πλήρη ενεργοποίηση της λειτουργίας "πνευματικό όραμα".




  • Από:
    49.5 € + 9.4 € 19% ΦΠΑ = 58.90 €
    Τιμή:
    20.92 € + 3.97 € 19% ΦΠΑ = 24.90 €
    Πληροφορίες και αγορά εδώ

    Σχόλια