Toshiba Tecra R10-10S από 799 € μόνο 599 €


Η σειρά Tecra της Toshiba σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της ασύρματης επικοινωνίας και της εξαιρετικής απόδοσης για τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Eπιπλέον, χάρη στην κορυφαία αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τα δεδομένα που είχατε συνηθίσει στο χώρο των φορητών υπολογιστών.
Το νέο Tecra R10-10Sσυνδυάζει τις επιδόσεις που απαιτούν οι επαγγελματίες με δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 8GB, ενσωματωμένο modem για 3G sim card, και δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης Windows XP Pro (σαν recovery στο DVD-Rom).
Αξιόπιστες επαγγελματικές επιδόσεις
Το Tecra R10-10S είναι ο ιδανικός σύντροφος στους mobile executive με 14.1 ίντσες οθόνη matte χωρίς αντανακλάσεις ειδικά σχεδιασμένη για πολύωρη εργασία, σύγχρονη κάρτα γραφικών Intel GMA 4500MHD και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 4h 45min.
Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo SP9300 στα 2,26 GHz και 2GB μνήμης RAM (αναβαθμίσιμη μέχρι τα 8) προσφέρει ισχυρή απόδοση και ταχύτητα στις εφαρμογές. Η δικτύωση γίνεται μέσω κάρτας Gigabit για περισσότερη ταχύτητα, ή ασύρματα μέσω νέας γενιάς WiFi (Draft-N) αν έχετε πρόβλημα καλωδίων ή είστε εν κινήσει. Ενώ υπάρχει ακόμη Bluetooth τεχνολογία για σύνδεση με συμβατές συσκευές, και ενσωματωμένο 3G module για πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία.
Αυξημένα περιθώρια ασφάλειας
Ανθεκτικό από πτώση έως και 70 cm ύψος, ενισχυμένο περίβλημα σκληρού δίσκου, και αισθητήρας βίαιης μετακίνησης που προστατεύει τον σκληρό δίσκο από πτώσεις, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που παρέχουν στην εργασία σας κορυφαία απόδοση και προστασία.
Ο μηχανισμός HDD Protection προφυλάσσει το δίσκο και εγγυάται ότι σε οποιαδήποτε πτώση ή χτύπημα τα δεδομένα σας δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν ή να καταστραφούν. Παράλληλα, το νέο Tecra διαθέτει ανθεκτικό στο νερό πληκτρολόγιο (spill resistant) και μηχανισμό αναγνώρισης του δαχτυλικού σας αποτυπώματος (Fingerprint Recognition).
Toshiba Tecra R10-10S από 799 € μόνο 599 €

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ

Σχόλια