Εκπτώσεις για Άνεργους και Πολύτεκνους από το Carrefour

Η εταιρία Carrefour Μαρινόπουλος αναγνωρίζοντας την ανάγκη στήριξης κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, συμμετέχει στο πρόγραμμα του Βήμα 99,5 και της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ,«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ».
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
Σε όλα τα hypermarkets Carrefour μπορείτε να κάνετε συνέχεια τις αγορές σας, αποκλειστικά με την κάρτα πιστότητας Club και να κερδίζετε:
  • 5% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Carrefour ευρείας κατανάλωσης (τρόφιμα, ποτά, απορρυπαντικά/χαρτικά, καλλυντικά)
  • 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα ένδυσης & υπόδησης
Η προσφορά ισχύει μέχρι 2.000€ συνολικών αγορών ετησίως καθώς και μέχρι την ημερομηνία λήξη της κάρτας ανεργίας.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
1.  Ελάτε στην υποδοχή οποιουδήποτε hypermarket Carrefour, μαζί με την κάρτα ανεργίας ή/ και πολύτεκνου & την αστυνομική σας ταυτότητα (για τον έλεγχο ταυτοποίησης στοιχείων).
2. Εάν έχετε ήδη κάρτα πιστότητας Club, θα πρέπει να την έχετε επίσης μαζί σας.  Εάν δεν έχετε κάρτα πιστότητας Club, θα εκδώσετε επιτόπου μία συμπληρώνοντας την ειδική αίτηση.
3. Δίνετε την κάρτα ανεργίας ή/ και πολύτεκνου, την αστυνομική σας ταυτότητα καθώς και την κάρτα πιστότητας Club στην υπεύθυνη υποδοχής, η οποία καταγράφει τις απαραίτητες πληροφορίες.  Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η εγγραφή σας στο πρόγραμμα Carrefour.
4. Μία φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, γίνεται η ανανέωση της λίστας των εγγεγραμμένων.  Δηλαδή, οι εγγεγραμμένοι από Δευτέρα ως Παρασκευή θα μπορούν να λαμβάνουν τα προνομία Carrefour από την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας.
5. Κάθε φορά που επισκέπτεστε τα hypermarkets Carrefour, έχετε μαζί σας την κάρτα Club που δηλώσατε και την κάρτα ανεργίας ή/ και πολύτεκνου.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
Κάνοντας τις αγορές σας αποκλειστικά στα hypermarkets Carrefour με την κάρτα Club δεν επωφελείστε μόνο από τα προνόμια του συγκεκριμένου προγράμματος αλλά επίσης από το προωθητικό πλάνο ενεργειών που προσφέρουμε στους πελάτες μας:  Κάθε ημέρα, αγοράζετε μέχρι 20% φθηνότερα επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων και επιλεγμένα προϊόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές.  (Στις περιπτώσεις που ισχύει η έκπτωση 20% τα προνόμια δεν προσθέτονται αλλά υπερτερεί η μεγαλύτερη έκπτωση).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το προσωπικό του καταστήματος είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας.  Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών 8018025000. Επιπλέον ενημέρωση στοhttp://help.in.gr/symmaxia/

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλησπέρα σας,

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η πλατφόρμα συλλογικής αγοραστικής δύναμης http://www.livemycity.gr/. Μπορείτε να δείτε την προσφορά της ημέρας για επώνυμα γυαλιά ηλίου Tommy Hilfiger & Guess με 50% έκπτωση και να συμμετάσχετε στην κλήρωση για δωρεάν ταξίδι 2
ατόμων στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη.

Πώς θα λειτουργεί το LiveMyCity.gr;
Σχεδόν καθημερινά θα δημοσιεύεται μία καινούρια προσφορά από 40 ως 80% έκπτωση. Για να
ισχύει η προσφορά πρέπει να συμμετέχει ένας ελάχιστος αριθμός ενδιαφερομένων.

Αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε,πατήστε στο κουμπί "Αγορά τώρα". Θα χρεωθείτε μόνο εάν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων.

Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο καλύτερες προσφορές πετυχαίνουμε! Η συλλογική αγοραστική δύναμη είναι η απάντησή μας στην κρίση!

Θεωρώ ότι η προσπάθεια των φίλων μου είναι πολύ καλή.

Ηλίας