Turbo-X GPS i50 5'' (Ελλάδα) μόνο 139,00 €

Το νέο Turbo-X i50 είναι ένα μοντέρνο και λεπτό GPS με πάχος μόλις 12mm που ξεχωρίζει εμφανισιακά από την πρώτη ματιά. Με μεγάλη οθόνη 5.0" και λεπτομέρειες από νίκελ, o νέος πλοηγός θυμίζει περισσότερο ένα σύγχρονο gadget και δίνει άλλη αίσθηση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Πέρα όμως από εμφάνιση η συσκευή διαθέτει και εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως ταχύτατο και άμεσο λογισμικό πλοήγησης, ισχυρό επεξεργαστή 533MHz, multimedia δυνατότητες και ενημερωμένους χάρτες Ελλάδας με δωρεάν αναβαθμίσεις για 3 χρόνια.
Στο Turbo-X i50 ο χρήστης θα βρει ό,τι χρειάζεται για να προγραμματίσει την διαδρομή του όπως θέλει, με επιλογές για πολλαπλές ενδιάμεσες στάσεις, αποφυγή ανεπιθύμητων διαδρομών (όπως διοδίων, δακτυλίου ή χωματόδρομων), και επιλογή μεταξύ διάφορων τύπων διαδρομής ανάλογα με το οδηγικό του στυλ. Έτσι μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε:
- Ταχύτερη διαδρομή: για γρήγορη οδήγηση από λεωφόρους και εθνικές οδούς
- Σύντομη: βασισμένη στην μικρότερη χιλιομετρική απόσταση
- Βέλτιστη: συνδυασμός και των δύο.
Επιπλέον, με πάνω από 70.000 σημεία ενδιαφέροντος (POI), ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει φαρμακεία, πρατήρια καυσίμων ή ακόμα και καταστήματα, και να μεταβεί δίχως κόπο εκεί που επιθυμεί.
  • Λεπτός και μοντέρνος σχεδιασμός στις 5.0"
    Εκτός από όμορφο, το i50 είναι και στιβαρά κατασκευασμένo, με προσοχή στη λεπτομέρεια και πολύ καλής ποιότητας πλαστικά μέρη.
  • Ευκολία στην εισαγωγή διεύθυνσης
    Διαθέτει προηγμένο τρόπο αναζήτησης σε μία μόνο σειρά & δίνει τη δυνατότητα εύρεσης ακόμη και με ένα μόνο γράμμα
  • Ταχύτατο και άμεσο λογισμικό πλοήγησης
    Οι χάρτες φορτώνουν γρήγορα, ενώ ο υπολογισμός διαδρομής γίνεται με μηδενική καθυστέρηση
  • Έξυπνος υπολογισμός διαδρομής
    Τρεις επιλογές για να διαλέξετε τον τρόπο που ταιριάζει περισσότερο στην οδηγική συμπεριφορά σας: Ταχύτερη, Σύντομη ή Βέλτιστη
  • Εξαιρετικά ενημερωμένοι χάρτες
    Κάλυψη έως και 99% του οδικού δικτύου ανά περιοχή
  • Δωρεάν αναβαθμίσεις για 3 χρόνια
    Οι αναβαθμίσεις γίνονται μία φορά το χρόνο και αφορούν τους χάρτες και το λογισμικό. Με αυτό τον τρόπο το Πλαίσιο διασφαλίζει ότι η επένδυσή σας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, κρατώντας πάντα τον πλοηγό ενημερωμένο για όλες τις αλλαγές σε χάρτες ή software.
  • Multimedia δυνατότητες
    • eBook Reader, για να διαβάζετε αρχεία κειμένου .txt
    • Photo Viewer, για να βλέπετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες
    • Υπάρχουν ακόμα χρήσιμες εφαρμογές όπως ένα επιστημονικό calculator, ημερολόγιο, σημειωματάριο και προεγκατεστημένα παιχνίδια.
Kάλυψη Νομών
ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, ΦΩΚΙΔΟΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΟΣ, ΑΡΤΗΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΕΒΕΖΗΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ, ΛΑΡΙΣΗΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΡΑΜΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΕΛΛΗΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΞΑΝΘΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΛΕΣΒΟΥ, ΣΑΜΟΥ, ΧΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ΧΑΝΙΩΝ
Σύνολο πόλεων με πλήρη δεδομένα πλοήγησης:
- Αττική (109 Δήμοι & Κοινότητες)
- Θεσσαλονίκη (22 Δήμοι & Κοινότητες)
Σύνολο Δήμων και Κοινοτήτων με πλήρη δεδομένα πλοήγησης: 224
Σύνολο Νομών με κάλυψη οδικού δικτύου 90%: 52 (όλοι)
Περισσότερα από 70.000 σημεία ενδιαφέροντος
Συνολικά χιλιόμετρα οδικού δικτύου: 182.061 Km
Μήκος οδικών αξόνων: 173.784 Km.
- Αστικό: 49.500
- Επαρχιακό: 124.284
Μήκος ακτοπλοϊκών γραμμών: 8.277 Κm. 
Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ  

Σχόλια