Sony Ericsson X8 smartphone με Android μόνο 189 ευρώ

Ένα κομψό smartphone με Android, δέκτη GPS, κάμερα 3.2Μpixel & έξυπνο περιβάλλον αφής!

 στα καταστήματα
219,00 €
στο internet
205,00 €

Στα μέλη του Plaisio.gr μόνο 189 ευρώ.

Μπείτε σε έναν κόσμο άπειρης ψυχαγωγίας!
Η Sony Ericsson εμπλουτίζει τη σειρά κινητών 'Xperia' με το νέο Xperia X8, ένα κομψό smartphone με λειτουργικό Android, δέκτη GPS, κάμερα 3.2 Μegapixel και ένα user interface διαφορετικό από τα άλλα.
Χάρη στην ανοιχτή πλατφόρμα του Xperia X8 και το ενσωματωμένο Wi-Fi ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» μια ποικιλία περιεχομένου από online καταστήματα, όπως το Android Market, εξοπλίζοντας το κινητό με εκατοντάδες εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες του.
Οθόνη αφής 3" με έξυπνο μενού
Εφαρμογές. Κλήσεις. Web. Ή οτιδήποτε άλλο! Τέσσερα εικονίδια στις γωνίες της αρχικής σας οθόνης. Εσείς επιλέγετε πού θέλετε να σας πάνε. Αλλάξτε τα όποτε θέλετε, και αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη ευκολία προσθέστε ένα widget και βάλτε το στο κέντρο της οθόνης σας, για να το έχετε ανά πάσα στιγμή στις άκρες των δαχτύλων σας.
  • Timescape - Όλοι οι φίλοι σας σε ένα μέρος
    Το Timescape συγκεντρώνει όλη την επικοινωνία σας σε ένα μέρος. Facebook, Twitter, μηνύματα SMS, αναπάντητες κλήσεις - όλα συγκεντρωμένα, ώστε να μη χρειάζεται να ανοίγετε αμέτρητες διαφορετικές εφαρμογές για να δείτε τι συμβαίνει.
  • Βρείτε το δρόμο σας με το ενσωματωμένο aGPS
    Δε θα χαθείτε ποτέ ξανά. Οι υπηρεσίες εντοπισμού σας βοηθούν να βρείτε το δρόμο για να φτάσετε στον προορισμό σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήστε τη λειτουργία geo-tagging για να προσθέσετε πληροφορίες γεωγραφικής θέσης στις φωτογραφίες σας.
  • Ψυχαγωγία
    Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική, κάντε Video streaming, παίξτε 3D παιχνίδια και ακούστε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές με το Xperia X8. Aκόμα, συνδέστε τα αγαπημένα σας ακουστικά και απολαύστε τη μουσική σας μέσω της υποδοχής 3,5 mm.
Η Sony Ericsson έχει φροντίσει να εξοπλίσει το Xperia X8 με εσωτερική μνήμη 128ΜΒ, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται και η δυνατότητα επέκτασης με κάρτα μνήμης microSD έως και 16GB.
Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ

Σχόλια