Κερδίστε χρήματα με το Wazzub, την εταιρία που δίνει μερίδιο των κερδών της

WAZZUB πληρώνει τους χρήστες με μερίδιο από τα κέρδη της


wazzub
wazzub2
Βήμα 1: Πηγαίνετε εδώ και εγγραφτείτε:

http://signup.wazzub.info/?lrRef=ef93e8ff
Βήμα 2: Ανοίξτε τα email σας και βρείτε το email που σας στάλθηκε από WAZZUB και πατήστε τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός
Βήμα 3: Κάντε είσοδο στο λογαριασμό σας εδώ

http://signup.wazzub.info/login.php με το email και τον κωδικό σας
Βήμα 4: Αντιγράψτε τον δικό σας σύνδεσμο πρόσκλησης

(Your personal invitation link is)

και αντικαταστήστε το δικό μας στο βήμα 1
Βήμα 5: Προσκαλέστε τους φίλους και τους συνεργάτες σας να γίνουν μέλη
Βιαστείτε! 99,99 % του κόσμου δεν το γνωρίζουν ακόμα!

Κάντε κλικ στην στον λογαριασμό σας και υπολογίστε το εισόδημα σας

http://signup.wazzub.info/?lrRef=ef93e8ff
Τρόπος επαλήθευσης της  WAZZUB  εγγραφής σας εάν ΔΕΝ  λάβετε το email  Επιβεβαίωσηςl
 Εάν δεν λάβατε το email επιβεβαίωσης παρακαλώ κοιτάξτε τα ανεπιθύμητα emails σας γιατί ίσως να έχουν πάει εκεί κατά λάθος.
1. Κάνετε εγγραφή: http://signup.wazzub.info/?lrRef=ef93e8ff

2. Κάνετε verification τον λογαριασμό σας, όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλο site. Πηγαίνετε στο ταχυδρομείο σας και ανοίγετε το mail που σας έχουν στείλει και πατάτε to link που έχει μέσα (Εάν έχετε hotmail, gmail το mail είναι πιθανόν να βρίσκεται στα ανεπιθύμητα').

3. Στέλνετε το προσωπικό σας link που σας έχει δοθεί σε όσους περισσότερους μπορείτε, και τους λέτε να κάνουν κι αυτοί το ίδιο.

4. Από τις 9 Απριλίου και μετά (τότε είναι το επίσημο launch του site), θα πρέπει να ορίσετε το WazzUb ως αρχική σελίδα του browser σας προκειμένου να πληρώνεστε κάθε μήνα!
Περισσότερες λεπτομέρειες:

Για κάθε άτομο που στέλνετε στο site παίρνετε 1 $factor. Για κάθε άτομο που στέλνει κάποιος από τους ήδη σταλμένους από εσάς στο site παίρνετε επίσης 1 $factor, και αυτό γίνετε μέχρι και 5 επίπεδα κάτω από εσάς! Παράδειγμα:

Διαδίδετε το site σε 5 άτομα (5 $factors). Αυτά τα 5 άτομα θεωρούνται το 1ο σας επίπεδο. Αυτά τα 5 άτομα στέλνουν το site σε 5 άτομα το καθένα (+25 $factors). Αυτά τα 25 άτομα θεωρούνται το 2ό σας επίπεδο. Αυτά τα 25 άτομα στέλνουν το site σε άλλα 5 άτομα το καθένα (+125 $factors). Αυτά τα 125 άτομα θεωρούνται το 3ο σας επίπεδο. Αυτά τα 125 άτομα στέλνουν το site σε άλλα 5 άτομα το καθένα (+625 $factors). Αυτά τα 625 άτομα είναι το 4ό σας επίπεδο. Αυτά τα 625 άτομα στέλνουν το site σε άλλα 5 άτομα το καθένα (+3125 $factors). Αυτά τα 3125 άτομα θεωρούνται το 5ο σας επίπεδο.

[Από το 6ο επίπεδο και μετά δεν πέρνετε $factors.]

Αν προσθέσουμε όλα τα $factors βγαίνει: 5+25+125+625+3125=3905 $factors!

Τα $factors αντιπροσωπεύουν τα λεφτά που θα βγάζετε κάθε μήνα, και κάθε μήνα μπορεί να αλλάζει λίγο. Κατά μέσο όρο 1 $factor = $1. Αυτό σημαίνει οτι στο παραπάνω παράδειγμα θα βγάζετε $3905 το μήνα, αν η τιμή του 1 $factor ήτανε 1$. Άλλες φορές είναι $0,80 , άλλες $1,20.

Στις 9 Απριλίου 2012 το site θα κάνει επίσημα 'launch', που σημαίνει οτι τότε "κλείνουν οι πύλες". Μέχρι τότε θα γίνονται εγγραφές, που σημαίνει οτι τότε θα σταματήσετε να παίρνετε άλλα $factors! Στις 9 Απριλίου λοιπόν το τελευταίο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε το WazzUb ως αρχική σελίδα του browser σας!

Από κει και πέρα θα πληρώνεστε μηνιαία όσους $factors έχετε μαζέψει, ανάλογα με την τιμή που έχει το 1 $factor εκείνο τον μήνα.

Π.χ. στην παραπάνω περίπτωση εάν 1 $factor = $1 για τον Μάιο, τότε το Μάιο θα εισπράξετε $3905. Εάν 1 $factor = $0,90 για τον Ιούνιο, τότε τον Ιούνιο θα εισπράξετε $3514,5.

Κάθε μήνα το site μοιράζει το 50% των κερδών του στα μέλη που θα έχουν εγγραφεί πριν τις 9 Απριλίου 2012.

Τώρα θα σκέφτεστε: 'είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό' κλπ κλπ. Κι όμως είναι!!!

Το site βγάζει το κέρδος του όπως το Facebook, Google, Youtube, Twitter κλπ. Από διαφημίσεις δηλαδή! Κάθε μήνα παίζονται πολλά εκατομμύρια, και γι' αυτό οργάνωσαν αυτό το αρκετά επιτυχημένο σχέδιο. Για να εξαπλωθούν παντού!! Πλέον κάθε μέρα κάνουν εγγραφή πάνω από 70.000!

Εξάλλου σκεφτείτε ότι δεν έχουν κανένα λόγο να μας εξαπατήσουν, εφόσον δεν μας ζητάνε ούτε $1!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σε όλους! Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, αλλά ελπίζω αυτό το site θα είναι χρήσιμο για μένα.