Αποκτήστε όμορφο σώμα με 2 εφαρμογές του νέου επαναστατικού συστήματος Cryolipolisis Coolsculpture που...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 2 εφαρμογές Cryolipolisis Coolsculpture, διάρκειας 45-50 λεπτά η κάθε εφαρμογή
  • 1 μήνα πρόγραμμα διατροφής 
  • 1 Λιπομέτρηση σώματος 
Η Coolsculpture είναι ένα Σύστημα Αντιμετώπισης του Τοπικού πάχους και της Κυτταρίτιδας, ένα Νέο Είδος Λιπόλυσης που είναι σε θέση να ωφελήσει περιοχές ,που μέχρι σήμερα ανταποκρίνονταν με μεγάλη δυσκολία σε θεραπείες. Το Σύστημα... CRYOLIPOLISIS χρησιμοποιεί την μέθοδο Cryoplasty Η μέθοδος Cryoplasty οδηγεί την εν τω βάθει διείσδυση ειδικών προϊόντων Κοσμητικής Δερματολογίας στο λιπώδη ιστό για την διάσπαση των λιποκυττάρων καθώς και στο χόριο για την βαθιά σύσφιξη του δέρματος. Η Coolsculpture έχει την εισαγωγή των δραστικών ουσιών χωρίς να προκαλεί πόνο. Η ενισχυμένη δράση του συστήματος οφείλεται στην χαμηλή θερμοκρασία , η οποία προκαλεί τοπική ψύξη και δημιουργεί το φαινόμενο της Κρυοβιοδιέγερσης. Κατά τη στιγμή της εφαρμογής της κρυογόνου πηγής στο δέρμα ( η μεταφορά του ψύχους πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε δύο κατευθύνσεις ,στην επιφάνεια και στο βάθος δημιουργώντας τις παρακάτω δράσεις :
  • ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
  1. Ελεγχόμενη αναλγησία. Η ταχεία αναστολή της νευρικής αγωγιμότητας ευνοεί τη βαθιά ενεργοποίηση των ιστών.
  2. Dermocryophoresis. Η θερμορύθμιση του χορίου του δέρματος οδηγεί σε ταχεία διαδοχή της αγγειοσυστολής και αγγειοδιαστολής στη μικροκυκλοφορία, παράγοντας ένα φαινόμενο άντλησης. Αυτή η ελεγχόμενη κινητικότητα των αγγείων επιτρέπει τα ενεργά συστατικά, που εφαρμόζονται στο δέρμα, να διανέμονται με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα.
  3. Οξυγόνωση του δέρματος. Η ενεργοποίηση της δερματικής μικροκυκλοφορίας προάγει την οξυγόνωση των κυττάρων , βελτιώνοντας το μεταβολισμό τους. Η συνεργασία της τεχνολογίας Cryoplasty και τα λιποσώματα προϊόντα κοσμητικής δερματολογίας στοχεύουν στην ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων. Η καλή λειτουργία τους είναι απαραίτητη προκειμένου να φτάσουν τα θρεπτικά συστατικά με την κυκλοφορία του αίματος στο χόριο και την επιδερμίδα.
  4. Διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων. Στόχος της συνεργασίας τεχνολογίας και καλλυντικών είναι να κάνουν πιο διαπερατή τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και να απελευθερώσουν το αποθηκευμένο λίπος.

Αποκτήστε όμορφο σώμα με 2 εφαρμογές του νέου επαναστατικού συστήματος Cryolipolisis Coolsculpture που μειώνει το τοπικό πάχος καθώς 1 μηνιαίο πρόγραμμα διατροφής και μία λιπομέτρηση σώματος από τα MediΠΡΙΝΟΥ, μόνο 24€!



Σχόλια