25€ για Lift-Εffect Προσώπου, 2 θεραπείες Hydraskin με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για άμεση ...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Τι είναι η Hydraskin;
Η Hydraskin βασίζεται στην τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων. Πρόκειται για Σύστημα σύγχρονων ραδιοσυχνοτήτων (RF) στην επιστημονική αισθητική προκαλώντας εναλλασσόμενες δονήσεις στο δέρμα έχοντας ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη και βελτίωση της υφής του δέρματος.
  • Πως λειτουργεί η θεραπεία;
Η μέθοδος εφαρμόζεται με την χρήση ενός ειδικού... μηχανήματος σύγχρονων ραδιοσυχνοτήτων και έχει επιστημονικά αναγνωρισμένη δράση στην αντιγήρανση, και πιστοποίηση CE από την Ευρωπαϊκή ένωση. Το σήμα που εκπέμπεται από τη ειδική συσκευή προκαλεί εναλλασσόμενη πίεση στο δέρμα, κάνοντας micromassage στο επίπεδο των τριχοειδών. Έτσι εντείνεται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αναστέλλοντας την διαδικασία γήρανσης. Επιπλέον, εφαρμόζονται , βιοενεργά συστατικά όπως θαλάσσιο κολλαγόνο, ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Η συνεργία των φυσικών βιοενεργών προϊόντων και της τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων κάνει την μέθοδο δραστική για θεραπεία της γήρανσης του δέρματος καθώς και για την πρόληψη της.
  • Τι διαφορά θα δω στο πρόσωπο μου;
Η Hydraskin με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης ενώ αντιμετωπίζει αυτά που έχουν ήδη εμφανιστεί, γιατί αναστέλλει την διαδικασία γήρανσης. Πιο συγκεκριμένα:
  • το βάθος των ρυτίδων μειώνεται κατά 63%,
  • το μήκος των ρυτίδων μειώνεται κατά 34%.
  • αύξηση της υγρασίας κατά 70%,
Διάρκεια Θεραπείας 25 min.
25€ για Lift-Εffect Προσώπου, 2 θεραπείες Hydraskin με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για άμεση αντιγήρανση και βαθιά ενυδάτωση στα MediΠΡΙΝΟΥ.



Σχόλια