Παρακολουθήστε το πάντα επίκαιρο έργο «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, διασκευασμένη για παιδιά, στη...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Εισιτήριο γενικής εισόδου, για την παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, για 1 άτομο στη παιδική σκηνή του θεάτρου Κάτια Δανδουλάκη
  • Διάρκεια: 95΄ λεπτά
Η Παιδική Σκηνή «ΝΕΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ» θα παρουσιάσει φέτος για 2ο Χρόνο στο θέατρο ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ την κωμωδία του Αριστοφάνη "ΕΙΡΗΝΗ", σε διασκευή για παιδιά και σκηνοθεσία από... την Τούλα Ζαχαριουδάκη . Από πολύ νωρίς, πέρυσι, επιλέξαμε το έργο του Αριστοφάνη "ΕΙΡΗΝΗ", αξιολογώντας τις εξελίξεις που συνταράζουν τη χώρα μας με την οικονομική κρίση τον πόλεμο της δικής μας εποχής! Έναν πόλεμο εναντίον των πολιτών -διαφορετικό βέβαια- αλλά πόλεμο ! Το προβλήματα που απορρέουν από αυτόν τον πόλεμο αλλάζει τις ζωές μας, αγγίζει όλους μας και τα παιδιά δυστυχώς δεν είναι απλοί θεατές ! Ξεκινώντας η φετινή χρονιά τα γεγονότα μας ξεπέρασαν . Γεγονότα όμως που έφεραν κοντά τους απλούς ανθρώπους που σε κάθε χώρα θέλουν να ζουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ . Και δυστυχώς η ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφάνη, έργο που γράφτηκε πριν 2,500 χρόνια, είναι πάντα επίκαιρο!!! Ένα ελληνικό έργο που το μεγάλο του μήνυμα είναι ο τίτλος του: "ΕΙΡΗΝΗ", Η παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ που δοκιμάζεται συνεχώς είναι ο καημός και ο πόθος κάθε λευκού ... μαύρου...κίτρινου Είναι το Βαθύτερο αίτημα του αγρότη Τρυγαίου, αλλά και όλων των Ελλήνων, και αυτή τους τη ΛΑΧΤΑΡΑ προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε στην σκηνή. Η παράσταση μας είναι δοσμένη με τρόπο σύγχρονο και ευχάριστο διατηρεί όμως όπου χρειάζεται το ύφος της Αρχαίας Κωμωδίας, πλαισιώνεται με τραγούδια με ελληνικά ακούσματα και χορό. Παίζουν οι ηθοποιοί: Στο ρόλο του Τρυγαίου ο Μαρτίνος Παντελής και οι Γλυκού Αντιγόνη, Παπαλεξίου Νεκτάριος , Ζαρίκος Φωκίων, Γαρίτση Μαίρη & Σταμέλου Λένα. Η παράσταση μας έχει σαν στόχο να μεταφέρει στα παιδιά αλλά και να υπενθυμίσει στους μεγάλους πόσο απαραίτητη είναι νια όλους μας η ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ". Με εκτίμηση "ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ"
Παρακολουθήστε το πάντα επίκαιρο έργο «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, διασκευασμένη για παιδιά, στη παιδική σκηνή του θεάτρου «Κάτια Δανδουλάκη»! Εισιτήριο εισόδου για 1 άτομο, μόνο 6€!



Σχόλια