Μάθετε ποιες τροφές σας προκαλούν αλλεργίες και ποιες ευνοούν τον μεταβολισμό σας!Ένα...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Ένα ηλεκτρονικό τεστ δυσανεξίας
  • Ένα τεστ τροφικής αλλεργίας με τηλεμετρική μέθοδο
  • ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ
Με το ηλεκτρονικό τεστ τροφικής δυσανεξίας προφυλάσσεστε από τις τοξίνες των τροφών που καταναλώνετε, ελαττώνετε την συσσώρευση λίπους ενώ με τον αποκλεισμό των ασύμβατων τροφών από το διαιτολόγιο οδηγείστε σε απώλεια βάρους και σε... γενικότερη ευεξία! Αυτό έχει ως άμεσα αποτελέσματα: απώλεια βάρους, ελάττωση της κυτταρίτιδας, αναζωογόνηση του δέρματος (στιλπνότητα, φωτεινότητα), μείωση της αποθήκευσης τοπικού λίπους και εξάλειψη τοξίνωσης των ιστών! Ευκαιρία να ανακαλύψτε το τυχόν πρόβλημα με μία επίσκεψη και πραγματοποίηση του τεστ με την βοήθεια του απολύτως καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουν ταPain Solution Systems! Κατόπιν σε διάστημα μιας εβδομάδας λαμβάνετε αναλυτικά κατάσταση με τις τροφές που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και τις τροφές που βοηθούν και ευνοούν τον μεταβολισμό και αναζωογονούν τον ιστό σας! Ένα εξαιρετικό βοήθημα υγείας που θα ανιχνεύει ποιες τροφές δεν συμβαδίζουν με τις ανάγκες του οργανισμού σας και δώστε λύση και ποιότητα στη ζωή σας!
  • ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ
Υπολογίζεται ότι 3% των ενηλίκων και 6-8% των παιδιών υποφέρουν από κάποια τροφική αλλεργία και περίπου το 20% των ενηλίκων πιστεύουν ότι έχουν κάποια μορφή τροφικής δυσανεξίας. Οι τροφικές αλλεργίες εκδηλώνονται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ‘λανθασμένα’ αντιδρά ενάντια σ μια πρωτεΐνη που βρίσκεται μέσα στο τρόφιμο για το οποίο συζητάμε και το ονομάζουμε αλλεργιογόνο. Ως μέρος αυτής της διαδικασίας ξεκινάει η παραγωγή αντισωμάτων καθώς και μια πολύπλοκη αλληλουχία γεγονότων που οδηγεί στην απελευθέρωση διάφορων ουσιών, όπως για π.χ. το έκζεμα, το άσθμα, τη ρινίτιδα και την πιο σοβαρή μορφή που είναι και επικίνδυνη για τη βιωσιμότητα του ατόμου – την αναφυλαξία. Μια τροφική αλλεργική αντίδραση πάντα εμπλέκει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται μέσα σε μερικά λεπτά από τη κατανάλωση της τροφής. Παρόλα αυτά υπάρχουν και περιπτώσεις που τα συμπτώματα μπορεί να καθυστερήσουν να εκδηλωθούν. Λόγω της συμμετοχής του ανοσοποιητικού συστήματος υπάρχουν κάποια διαγνωστικά τεστ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τη κλινική κατάσταση και να οδηγήσουν στη διάγνωση μιας τροφικής αλλεργίας.
Μάθετε ποιες τροφές σας προκαλούν αλλεργίες και ποιες ευνοούν τον μεταβολισμό σας!Ένα ηλεκτρονικό τεστ δυσανεξίας και ένα τεστ τροφικής αλλεργίας με τηλεμετρική μέθοδο από την Pain Solution Systems,σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μόνο 17€!



Σχόλια