Γνωρίζετε ότι το γέλιο θεραπεύει το Νου, την Ψυχή και το Σώμα; Ότι είναι δηλαδή το καλύτερο...


Η προσφορά περιλαμβάνει
  • Μια συνεδρία yoga γέλιου
Γνωρίζετε ότι το γέλιο θεραπεύει το Νου, την Ψυχή και το Σώμα; Ότι είναι δηλαδή το καλύτερο ολιστικό φάρμακο; Αυτοί που εμπνεύστηκαν την Γιόγκα του Γέλιου συνέβαλλαν σημαντικά στην ιστορία του σύγχρονου θεραπευτικού γέλιου. Σπουδαίοι επιστήμονες, συγγραφείς, ερευνητές καθόρισαν ποιο είναι εκείνο το είδος του γέλιου που φέρνει τα επιστημονικά... αποδεδειγμένα οφέλη του στο σώμα και την ψυχολογία μας. Υπάρχουν 10 βασικά σημεία που εξηγούν τι είναι:
  1. Είναι μια διασκεδαστική, νέα μορφή άσκησης που έχει κατακτήσει τον κόσμο. Την ανέπτυξε ο Δρ Μαντάν Κατάρια, Ινδός γιατρός, το 1995.
  2. Ο καθένας μπορεί να γελάσει χωρίς αστεία, χιούμορ ή κωμωδία.
  3. Γελάμε σαν άσκηση και σύντομα το αυθόρμητο γέλιο ξεσπά.
  4. Καλλιεργούμε την παιδική μας διάθεση και τη χαρά.
  5. Συνδυάζουμε διαφραγματικές αναπνοές από τη Γιόγκα με ασκήσεις γέλιου.
  6. Αυξάνει την παροχή οξυγόνου στο σώμα και τον εγκέφαλο.
  7. Η Γιόγκα του Γέλιου βασίζεται στο επιστημονικά αποδεδειγμένο γεγονός ότι, ακόμα κι αν γελάμε σαν άσκηση, το σώμα μας δεν καταλαβαίνει τη διαφορά από το αυθόρμητο γέλιο, κι έτσι απολαμβάνουμε τα ίδια οφέλη στη φυσιολογία μας.
  8. Η Γιόγκα του Γέλιου είναι μια μορφή άσκησης του σώματος και του μυαλού.
  9. Γελώντας με το σώμα μας, ενεργοποιούμε ισχυρές, θετικές αλλαγές στο ίδιο το σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματά μας.
  10. Ξεκίνησε με 5 άτομα το 1995 και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με πάνω από 6.000 Κλαμπ Γέλιου σε 61 χώρες. (και τα νούμερα αυξάνουν συνεχώς!)
Και δεν υπάρχει πιο φυσική και λυτρωτική μέθοδος από το γέλιο…
Γνωρίζετε ότι το γέλιο θεραπεύει το Νου, την Ψυχή και το Σώμα; Ότι είναι δηλαδή το καλύτερο ολιστικό φάρμακο; Κάντε μια θεραπεία yoga γέλιου στο κέντρο υγείας και εναρμόνισης, στο Νέο Ψυχικό μόνο με 3€ και …. λυθείτε στα γέλια!



Σχόλια