Εκτονωθείτε με τον πιο πολύχρωμο και διασκεδαστικό τρόπο! Paintball game διάρκειας 3 ωρών με πλήρη...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Ένα paintball game διάρκειας 3 ωρών, με πλήρη εξοπλισμό, μάσκα, όπλο, περιλαίμιο, γάντια (και θώρακα για τις γυναίκες και τα ανήλικα άτομα)
  • Ένα καφέ
Η χρωματοσφαίριση (αγγλικά: Paintball) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται σε πεδία από δύο ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να επιτύχουν κάποιο σκοπό, συνήθως να κατακτήσουν την σημαία της αντίπαλης ομάδας, να βγάλουν εκτός... μάχης όλους τους αντιπάλους για να κατακτήσουν αυτοί την νίκη κ.α. Για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού, ο κάθε παίκτης προσπαθεί να "μαρκάρει", να διώξει δηλαδή από το παιχνίδι παίκτες της αντίπαλης ομάδας χρησιμοποιώντας "μαρκαδόρους" (τα "όπλα" της χρωματοσφαίρισης) και μπίλιες οι οποίες περιέχουν χρώμα (χρωμόσφαιρες). Η χρωμόσφαιρα (paintball) είναι μια μπίλια από βιοδιασπώμενο υλικό που περιέχει υδροδιαλυτό χρώμα (νερομπογιά). Το περίβλημα της μπίλιας είναι από μαλακή ζελατίνη η οποία σπάει όταν η χρωμόσφαιρα προσκρούσει με την απαραίτητη ταχύτητα επάνω σε σκληρή επιφάνεια ή σε κάποιον παίκτη, χρωματίζοντας την επιφάνεια πρόσκρουσης (μαρκάρισμα).
  • Μαρκαδόρος
Ένας μαρκαδόρος (marker) είναι η αρχική συσκευή που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι του paintball για να σημαδέψει έναν αντιτιθέμενο παίκτη με χρώμα. Χρησιμοποιεί αέριο (συνήθως διοξείδιο του άνθρακα ή πεπιεσμένο αέρα HPA) για να εξωθήσει τη χρωμόσφαιρα, μέσω μίας κάννης, με ταχύτητα περίπου 100 μέτρα/δευτερόλεπτο. Αυτή η ταχύτητα είναι επαρκής για τις περισσότερες χρωμόσφαιρες, έτσι ώστε να σπάσουν επάνω στον αντίπαλο, αλλά όχι αρκετά γρήγορα για να προκαλέσει ζημιά πέρα από τον ήπιο μωλωπισμό στην χειρότερη τον περιπτώσεων.
Εκτονωθείτε με τον πιο πολύχρωμο και διασκεδαστικό τρόπο! Paintball game διάρκειας 3 ωρών με πλήρη εξοπλισμό καθώς και ένα καφέ κέρασμα από το COUNTER STRIKE PAINTBALL, μόνο 5€!



Σχόλια