Ολοκληρωμένη περιποίηση! Επιλέξτε ανάμεσα από Spa manicure – pedicure ή full body massage με αιθέρια έλαια...


Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από:
  • Spa manicure – pedicure, διάρκειας 60΄- 90΄ λεπτών
  • ή
  • Full body massage με αιθέρια έλαια
  • ή
  • Αποτρίχωση full πόδια & σούπερ μπικίνι
  • Manicure
  1. Λιμάρισμα
  2. Περιποίηση επωνυχίων
  3. Λάδι επωνυχίων με βιταμίνες για θρέψη
  4. Ενυδατική κρέμα
  5. Μασάζ
  6. Βάψιμο με χρώμα (επιλογή από μια τεράστια... γκάμα - 300 βερνίκια China Glaze όλων των αποχρώσεων!)
  • Pedicure 
  1. Κόψιμο νυχιών
  2. Καθαρισμός γωνιών από νύχια που μπαίνουν μέσα στο δέρμα (ονυχοείσφρυση)
  3. Λιμάρισμα
  4. Περιποίηση επωνυχίων
  5. Θρεπτικό λάδι επωνυχίων με βιταμίνες
  6. Περιποίηση φτέρνας
  7. Ενυδατική κρέμα
  8. Μασάζ και βάψιμο με χρώμα (επιλογή από μια τεράστια γκάμα - 300 βερνίκια China Glaze όλων των αποχρώσεων!)
  • full body massage
Το massage ξεκινάει με μασάζ ποδιών, πλάτης και καταλήγει στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Το χαλαρωτικό & θεραπευτικό μασάζ βοηθάει στην αποβολή του στρες, στην τόνωση των μυών και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το θεραπευτικό αυτό μασάζ βασίζεται σε ειδικούς χειρισμούς και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ανακούφιση των μυϊκών πόνων και τη δυσκαμψία αφήνοντας ένα σώμα ολοκληρωτικά χαλαρωμένο. Προωθεί την γενική υγεία και ευεξία απαλλάσσοντας από τους πόνους της πλάτης, των μυών, το τέντωμα και το πιάσιμο των νεύρων. Ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποβολή τοξινών.
  • Aποτρίχωση full πόδια & σούπερ μπικίνι
Η αποτρίχωση γίνεται με κρύο κερί σε πλάτη & ώμους (κρασί ή σταφύλι με αντιοξειδωτικές ιδιότητες) και μπλε ζεστό κερί στο μπικίνι (ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, που κάνει την αποτρίχωση στο μπικίνι λιγότερο επώδυνη) (συνολικής διάρκειας 60'). H αποτρίχωση με κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές περιοχές του σώματος. Τα κεριά είναι κορυφαίας ποιότητας – δεν αφήνουν υπολείμματα, τραβάνε ελάχιστα το δέρμα με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του ερεθισμού του, εγκλωβίζουν τρίχες λίγων μόλις εκατοστών. Το ζεστό κερί κάνει την αποτρίχωση στο μπικίνι λιγότερο επώδυνη.
Ολοκληρωμένη περιποίηση! Επιλέξτε ανάμεσα από Spa manicure – pedicure ή full body massage με αιθέρια έλαια συνολικής διάρκειας 45 λεπτών, για γυναίκες και άνδρες ή για αποτρίχωση full πόδια & σούπερ μπικίνι, στο Lofi-El, μόνο 12,5€!



Σχόλια