Παρακολουθήστε την σκληρή και ταυτόχρονα τρυφερή παράσταση «To τέλος του καλοκαιριού» του...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Εισιτήριο γενικής εισόδου για 1 άτομο στην παράσταση «Το τέλος του καλοκαιριού» του Γιώργου Ηλιόπουλου, στο θέατρο Χυτήριο
  • Διάρκεια έργου : 90’ λεπτά
Το «Τέλος του Καλοκαιριού» είναι ένα έργο σκληρό, προκλητικό, βίαια ποιητικό, με γλώσσα κοφτερή και σοκαριστική… και ταυτόχρονα τρυφερή και αληθινή, με κυνικό και αφοπλιστικό χιούμορ. Πραγματεύεται την... ανάγκη μας να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, την ανάγκη αγάπης και της αποδοχής κάθε ανθρώπου, της φυγής από την πραγματικότητα. Ταυτόχρονα αγγίζει το θέμα του ρατσισμού σε όλες του τις μορφές (κοινωνικού, ταξικού, εικόνας , φυλής, προέλευσης). Καθοριστικός άξονας της παράστασης είναι η διαπίστωση πως όλοι είμαστε ικανοί για όλα όταν περάσουμε τα όρια των αντοχών μας. Ξεκινώντας τη Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012, η παράσταση του Γιώργου Ηλιόπουλου θα παρουσιάζεται στο θέατρο Χυτήριο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.
Παρακολουθήστε την σκληρή και ταυτόχρονα τρυφερή παράσταση «To τέλος του καλοκαιριού» του Γιώργου Ηλιόπουλου, που πραγματεύεται την ανάγκη μας να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, στο Θέατρο Χυτήριο. Εισιτήριο γενικής εισόδου για 1 άτομο, μόνο 5€!



Σχόλια