Απολαύστε μακαρονάδες φτιαγμένες με παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας! 10€ για ένα menu 2 ατόμων, ελεύθερης επιλογής από τον πλούσιο κατάλογο του μοναδικού ελληνικού μακαρονάδικου «Ντομάτες» στην Γλυφάδα

Απολαύστε μακαρονάδες φτιαγμένες με παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας! 10€ για ένα menu 2 ατόμων, ελεύθερης επιλογής από τον πλούσιο κατάλογο του μοναδικού ελληνικού μακαρονάδικου «Ντομάτες» στην Γλυφάδα!

Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Menu 2 ατόμων ελεύθερης επιλογής από τον πλούσιο κατάλογο του εστιατόριου «Ντομάτες», μέγιστης αρχικής αξίας 20€
Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο εδώ
 
Ψάχνοντας στα στενά της Γλυφάδας για κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς, ανακαλύψαμε... κόκκινες, λαχταριστές «Ντομάτες»! Που για πρώτη φορά άνοιξαν τις πόρτες τους στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011.
Η οικογένεια Φασουλή, λάτρεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και ιδιαίτερα της μακαρονάδας, βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει αυτήν την παράδοση, μέσα από τις Ντομάτες. Το μοναδικό ελληνικό μακαρονάδικο της Αττικής!
Η γιαγιά της οικογένειας και... θεματοφύλακας των πολύτιμων αυτών συνταγών, «μανιφεστάρει» στην κουζίνα, συνδυάζοντας ποιότητα και γεύση με διαλεχτά υλικά -ένα προς ένα- απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας.
Η ελληνική retro μουσική των 60’s, οι παλιές κορνιζαρισμένες ελληνικές διαφημίσεις στους κόκκινους τοίχους και τα καρό τραπεζομάντηλα, θα σας ταξιδέψουν σε άλλους καιρούς!
Εμείς καθίσαμε αναπαυτικά, απολαύσαμε ζεστό ψωμάκι, το οποίο συνοδευόταν από dip (κολοκύθι, πιπεριά, φέτα και καρύδια - πεντανόστιμο, δοκιμάστε το!) και επιλέξαμε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ελληνικών μακαρονάδων!

Σχόλια