Καλοκαιρινό 3ήμερο στην προικισμένη από την φύση με ιαματικά νερά Αιδηψό! 90€ για 2 άτομα, σε double room με ημιδιατροφή & late check out στο Kastri Hotel

Καλοκαιρινό 3ήμερο στην προικισμένη από την φύση με ιαματικά νερά Αιδηψό! 90€ για 2 άτομα, σε double room με ημιδιατροφή & late check out στο Kastri Hotel!

Η προσφορά ισχύει για την περίοδο από 16/07/2013 έως 30/09/2013 Και περιλαμβάνει:  
  • Τρείς (3) ημέρες – δυο (2) διανυκτερεύσεις σε double room για 2 άτομα στο Kastri Hotel στην Αιδηψό
  • Ημιδιατροφή 
  • Late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας)
  • 15% έκπτωση στην Pizzeria Tratoria
  • Εάν αναζητάτε ξενοδοχεία στην Αιδηψό για όμορφη και οικονομική παραμονή τότε το ξενοδοχείο Καστρί είναι αυτό που ψάχνετε. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στα Λουτρά Αιδηψού, την καταπράσινη Λουτρόπολη της βόρειας Εύβοιας.
    H Αιδηψός είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια ως προορισμός αναψυχής, όχι μόνο εξαιτίας της μοναδικής ομορφιάς της αλλά κυρίως λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων των νερών της.
    Νερά που αναβλύζουν με την ίδια ορμή και ενθουσιασμό για χιλιετίες και χαρακτηρίζουν τον τόπο με την μοναδικότητα και την αιωνιότητά τους.
    Το ξενοδοχείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον από πλατάνια που πήρε σάρκα και οστά πριν από 22 έτη και που ακόμα μας ενθουσιάζει και μας εμπνέει. Μπορεί στο πέρασμα του χρόνου το κτίριο να προσαρμόστηκε στις σύγχρονες απαιτήσεις και αισθητική , εμείς ωστόσο παραμένουμε προσκολλημένοι στην διατήρηση της διαπροσωπικής επαφής με τους φιλοξενούμενούς μας.

Σχόλια