Αναρτήσεις

Βουτιές και διασκέδαση στα καλύτερα Beach Bar της Αττικής!

Σαλπάρουμε με -50% για Κυκλάδες και νησιά Βορείου Αιγαίου!!! Μπες ΤΩΡΑ στο Cheapis.gr και κλείσε τα εισιτήρια σου!!

69€ για να χαρείτε ένα 3ήμερο για 2 άτομα στον Ισθμό της Κορίνθου με 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό, early check in & late checkout, welcome drink μπουκάλι κρασί (Νεμέας) καθώς και 2 εισιτήρια για το ''Water Fun'' και 30' spa στο υδρόλουτρο του ξενοδοχείου ''Ιsthmia Prime Hotel'

Μοναδικές αυθεντικές Ιταλικές πίτσες! Απολαύστε 2 μεγάλες πίτσες L’Artigiano 30 εκ.(8τμχ) με 4 υλικά της αρεσκείας σας, μόνο με 6,98€!

Μία όαση μέσα στην Αθήνα!! Μόνο με 25€ γευτείτε το Μεσογειακό Gourmet μενού του Piu Verde, περιλαμβάνει: σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτα και γλυκό για 2 άτομα στην ειδυλλιακή τοποθεσία του Άλσους Παπάγου!

Συνδυάστε άθληση και απόλυτη διασκέδαση στο χώρο του Mare blue water sport club στη παραλία Βραυρώνας στο Μαρκόπουλο! Από 20€ για 1 μάθημα windsurfing 60΄ λεπτών ή 1 μάθημα water ski διάρκειας 40΄ λεπτών, ξαπλώστρα και 25% έκπτωση σε όλα τα θαλάσσια παιχνίδια!

Καλοκαιρινό 3ήμερο στην προικισμένη από την φύση με ιαματικά νερά Αιδηψό! 90€ για 2 άτομα, σε double room με ημιδιατροφή & late check out στο Kastri Hotel

Απολαύστε μακαρονάδες φτιαγμένες με παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας! 10€ για ένα menu 2 ατόμων, ελεύθερης επιλογής από τον πλούσιο κατάλογο του μοναδικού ελληνικού μακαρονάδικου «Ντομάτες» στην Γλυφάδα

Απολαύστε 70 πιάτα εξαιρετικών ασιατικών γεύσεων σ’ ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον με minimal χαρακτηριστικά! 10€ για ένα menu 2 ατόμων (dine in,take away ή delivery), ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του ολοκαίνουργιου Noodle Bar Χαλανδρίου!

299€ από 600€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας τον Iούλιο και τον Αύγουστο, με Ημιδιατροφή σε Διαμέρισμα στο Panorama Resort!

ALL INCLUSIVE τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά με 660€ από 1320€ στο Πόρτο Χέλι!

199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στη Ζάκυνθο τον Αύγουστο, με Ημιδιατροφή

Καλοκαιρινό 6ημερο στο Πόρτο Χέλι με 220€ για 2 άτομα

Διακοπές με ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην Σαντορίνη! 250€/άτομο για 8 ημέρες σε double studio με A/C, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και αυλή, στο Iliada Hotel!

Sfera 102.2 Summer Party στο Ακρωτήρι Club-Restaurant! Απολαύστε τους μοναδικούς Γ. Τσαλίκη, Γ. Παπαδόπουλο και Kings την Πέμπτη 18 Ιουλίου, γενική είσοδος με ποτό μόνο 9€!

2ήμερη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό και διαμονή στον Πόρο η στην Ύδρα μόνο με 69 ευρώ

Μοναδικά προνόμια από το Club Hotel Casino Loutraki!