ALL INCLUSIVE στην Εύβοια ΚΑΙ για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, στο Stefania Hotel μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στην Εύβοια ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών επάνω στο κύμα, στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! 

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ η αγοράστε την προσφορά πριν τελειώσει!

Stefania Hotel

Τηλέφωνο: 22290 67126
Διεύθυνση: Αμαρύνθος, Εύβοια

Το Ξενοδοχείο ΣΤΕΦΑΝΙΑ βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ευβοίας. Σε απόσταση 29 χμ. από την πρωτεύουσα του νησιού τη Χαλκίδα με την περίφημη γέφυρα του ανεξήγητου μυστηρίου της Παλίρροιας. Μόλις 7 χιλιόμετρα από την ιστορική πόλη της Ερετρίας, το αρχαιολογικό Μουσείο της οποίας αποτελεί πόλο έλξης ξεχωριστού ενδιαφέροντος.

Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων και απεριόριστη κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Τσάι, Καφές φίλτρου, Ούζο και Μπράντυ κατά την διάρκεια της ημέρας και Παγωτό για τους μικρούς μας φίλους κάθε απόγευμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


Σχόλια