GUITAR HERO METALLICA STAND ALONE GAME από 68.9 μόνο 28,9 ευρώ

Κάψτε τον ενισχυτή, λιώστε τις χορδές και ετοιμαστείτε να ροκάρετε με το καινούριο Guitar Hero: Metallica. Το παιχνίδι παρουσιάζει όχι μόνο το θρυλικό συγκρότημα και τα τραγούδια του, άλλα και άλλους 20 καλεσμένους τους όπως: Alice in Chains, Foo Fighters και Queen. Εξερευνήστε τον κόσμο του Lars Ulrich, του James Hetfield, του Kirk Hammett και του Robert Trujillo και ζήστε την ένταση. Δοκιμάστε τις ικανότητες ενός μυθικού ροκ συγκροτήματος. Τραγουδήστε πάνω από 45 εκλεκτικά τραγούδια των Metallica και των καλεσμένων τους. Οι παίκτες θα ροκάρουν στα στάδια και στις τοποθεσίες όπου το συγκρότημα είχε δώσει αξέχαστες συναυλίες. 
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ

Χαρακτηριστικά: 
  • Authentic Metallica: Παίξτε ως Metallica και ζήστε μία αξέχαστη εμπειρία με τις πραγματικές κινήσεις και την ομοιότητα του James, του Lars, του Kirk και του Robert. Θα επισκεφτείτε τα πιο γνωστά στάδια του κόσμου, όπου οι Matallica έδωσαν τις πιο διάσημες συναυλίες τους. Όλα τα τραγούδια και όλο το περιεχόμενο είναι εγκεκριμένο από το συγκρότημα. 

  • Over 20 Superstar Guest Acts: Παρουσιάζει πάνω από 20 συγκροτήματα επιλεγμένα από τους Metallica όπως: Queen, Alice in Chains, Slayer, Lynyrd Skynyrd και Foo Fighters. Εξερευνήστε πέρα από την μουσική των Metallica και ανακαλύψτε συγκροτήματα με τα οποία έχουν συνεργαστεί ή συγκροτήματα που τους εμπνέουν.

  • Full Guitar Hero World Tour Feature Set: Τοπικά μπορούν να βρεθούν μέχρι και 4 παίκτες και να παίξουν ως συγκρότημα. Το online επιτρέπει μάχη συγκροτημάτων με μέχρι και 8 παίκτες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει το "Rock Star Creator" όταν παίζετε online, το πλήρη Music Studio και το GHTunes που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν την δική τους μουσική. Παίξτε το Death Magnetic "downloadable" περιεχόμενο ως Metallica. 

  • New Content and Gameplay: Για πρώτη φορά, το παιχνίδι υποστηρίζει 2 κινητές "μπότες". Σε ένα νέο "Expert +" mode, υπάρχουν δύο χωριστά σήματα για τις "μπότες", προσφέροντας στους παίκτες την δυνατότητα να παίξουν όπως ο Lars στα διπλά bass ντράμς. Εξερευνήστε βαθύτερα το παρελθόν των Metallica με τα guerilla-style βίντεο από τις συναυλίες τους. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας σχετικά με το γνωστό συγκρότημα και με τους καλεσμένους τους. Όλο το παιχνίδι, από το Battle Mode μέχρι το Music Studio είναι εγκριμένο από τα μέλη του συγκροτήματος.  





  • Σχόλια