Samsung SM-P2370 TFT Monitor 23'' από 112 ευρώ

Με υψηλή λεπτομέρεια εικόνας, γρήγορο panel 2 ms και 50.000:1 contrast για πιο πιστά χρώματα, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!

Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες
 3 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας
στο Stock House
119,40 € ?
199,00 €
Η νέα σειρά οθονών της Samsung δεν ξεχωρίζει απλά σε επίπεδο αισθητικής αλλά ενσωματώνει και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που εγγυώνται μοναδική ποιότητα εικόνας κάθε στιγμή. Παράλληλα, έχει ως κύρια προτεραιότητα την φιλικότητα προς το περιβάλλον με την εξοικονόμηση ενέργειας που μπορεί να φτάσει και στην μισή σχεδόν κατανάλωση από μια συμβατική οθόνη!
Ελάτε στον υπέροχο κόσμο της ψηφιακής ψυχαγωγίαςΗ νέα SyncMaster P2370 είναι μια ευρεία οθόνη 23 ιντσών ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς! Με εξαιρετικά μικρό χρόνο απόκρισης 2 ms, δεν υπάρχουν πλέον θολές εικόνες όταν βλέπετε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια. Επιπλέον, χάρη στον εκπληκτικό λόγο αντίθεσης 50.000:1, απολαμβάνετε εξαιρετική πιστότητα χρωμάτων, ενώ με την υψηλή ανάλυση 1920x1080, η εικόνα είναι πλούσια σε λεπτομέρεια. Αυτή η κομψή ευρεία οθόνη σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη δική σας απόλαυση.
Ιδιαίτερα εύχρηστη και εκπληκτικά κομψή!
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Χάρη στον όμορφο σχεδιασμό της, το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και το διαφανές γυάλινο στήριγμα της βάσης, η οθόνη αυτή προσθέτει στυλ βελτιώνοντας την αισθητική του γραφείου σας.
Εκπληκτικός λόγος δυναμικής αντίθεσης 50.000:1
Η αντίθεση ανάμεσα στα φωτεινά και τα σκούρα χρώματα στην οθόνη είναι αυτό που κάνει τις εικόνες να ξεχωρίζουν. Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ανάμεσα στις φωτεινές και τις σκούρες περιοχές, τόσο πιο ζωντανή είναι η εικόνα. Στην SM-P2370 η προσαρμογή της φωτεινότητας και η ρύθμιση gamma της οθόνης για κάθε μεμονωμένο καρέ βελτιώνει την αντίθεση. Με λόγο δυναμικής αντίθεσης 50.000:1 θα απολαμβάνετε ποιότητα εικόνας με απαράμιλλη ευκρίνεια που θα καθηλώσει το βλέμμα σας.
Μικρός χρόνος απόκρισης 2 ms
Ο εξαιρετικά μικρός χρόνος απόκρισης των 2ms εξαλείφει σχεδόν ολοκληρωτικά την αναπαραγωγή θολών εικόνων, κάνοντας αυτή την οθόνη ιδανική για παιχνίδια και οποιαδήποτε μορφή ψηφιακής ψυχαγωγίας. Η υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας εικόνας χαρίζει στις ψηφιακές προβολές, όπως τις ταινίες και τα παιχνίδια, εικόνες μοναδικής ζωντάνιας και ευκρίνειας.
Πρωτοποριακό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας
Με το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, η κατανάλωση σε λειτουργία είναι σχεδόν η μισή από μια συμβατική οθόνη και μικρότερη από 1W σε κατάσταση αναμονής. Παράλληλα, ο χρονοδιακόπτης απενεργοποίησης παρέχει επιπλέον οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας και παράταση του χρόνου ζωής της οθόνης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια