Bose Sound Dock II Black Ηχεία για ipod, iphone μόνο 270 ευρώ

Φορτίστε το iPod και το iPhone κινητό σας ενώ απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας ήχο. Συμβατό και με άλλες συσκευές mp3/CD player μέσω mini jack.

Το Soundock digital music system της εταιρίας Bose τώρα ανανεωμένο με την δεύτερη έκδοση της σειράς, ήρθε για να γεμίσει με πλούσιο ήχο τον χώρο σας με τις εξελιγμένες δυνατότητές του, με συμβατότητα σε όλα τα iPod αλλά ταυτόχρονα και τα τηλέφωνα iPhone!

Το SoundDock ΙΙ σχεδιάστηκε ειδικά για να επεκτείνει και να ενισχύσει την απόλαυσή σας όταν ακούτε από το iPod, iPod photo, iPod mini ή το iPod nano και το iPhone κινητό σας.
Απλά τοποθετήστε το iPod ή το iPhone σας στην υποδοχή και ο ήχος Bose θα δώσει στα τραγούδια σας τον ήχο που τους αξίζει. Με τον τρόπο αυτό φορτίζετε ταυτόχρονα τις συσκευές σας (iPhone και iPod) καθώς παίζουν, κι εσείς απολαμβάνετε τη μουσική σας χωρίς διακοπές.
Το λείο, μοντέρνο φινίρισμά του ταιριάζει με τη διακόσμηση σχεδόν κάθε δωματίου. Και με το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο μπορείτε να ελέγχετε το σύστημα SoundDock από απόσταση.
Απολαύστε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο iPod & το iPhone σας όπως ποτέ πριν
Το σύστημα SoundDock έχει σχεδιαστεί για να παίξει τα αγαπημένα σας κομμάτια με μουσική σαφήνεια και διαύγεια -αφήνοντας σας να απολαύστε την μουσική που σας αρέσει σε άλλη ηχητική διάσταση. Ένα πλήθος προηγμένων τεχνολογιών προσθέτουν ζωή και ρεαλισμό στα τραγούδια σας.
Με το μοναδικό ακουστικό σχεδιασμό της Bose, απολαμβάνετε γεμάτο, πλούσιο ήχο που είναι καλύτερος από αυτόν που αναμένατε να ακούστε από ένα τόσο μικρό σύστημα. Εξοπλισμένο με υποδοχή τύπου  jack μπορείτε τώρα να απολαύσετε την μουσική σας και από οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής ήχου mp3 / CD player.
στο Stock House
270,00 € από 360 ευρώ

Σχόλια