Nokia N97 mini προσφορά μόνο 255 ευρώ-για λίγες ημέρες

Επικοινωνήστε με στυλ, με το κομψό Nokia N97 mini που διαθέτει γυαλισμένο μεταλλικό περίβλημα. Αγγίξτε την πρωτοποριακή κεκλιμένη οθόνη αφής 3.2 ιντσών, πολυαισθητηριακής τεχνολογίας και διατηρήστε τον έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του ημερολογίου και της μουσικής σας με αποκλειστικά widget στην αρχική σελίδα σας.

Προσθέστε συντομεύσεις επαφών στην αρχική οθόνη σας έτσι, ώστε να συνδέεστε με τους φίλους σας με ένα μόνο άγγιγμα. Προβάλλετε ιστοσελίδες, βίντεο, φωτογραφίες και χάρτες σε φυσική γωνία 35 μοιρών. Επικοινωνήστε γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το πλήρες πραγματικό ή εικονικό πληκτρολόγιο QWERTY.
Πλοηγηθείτε στο web γρήγορα και απολαύστε γρήγορους χρόνους λήψης με σύνδεση 3G ή Wi-Fi υψηλής ταχύτητας.
Μάθετε την ακριβή θέση σας γρήγορα και εύκολα με τον ενσωματωμένο δέκτη υποβοηθούμενου GPS. Σχεδιάστε την τέλεια διαδρομή. Συνεχίστε την πορεία σας προς τη σωστή κατεύθυνση με την ενσωματωμένη πυξίδα.
Οργανώστε και διαχειριστείτε τη μουσική σας με ένα απλό άγγιγμα προσθέτοντας το media player widget απευθείας στην αρχική οθόνη σας.
Αποθηκεύστε έως και 1700 από τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια στην εσωτερική μνήμη 8 GB. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας γράφοντας γρήγορα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY.
Λάβετε άμεση ειδοποίηση από τις αγαπημένες σας online τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με αποκλειστικά widget για την αρχική οθόνη σας.

Πραγματοποιήστε λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και βίντεο με ποιότητα DVD χρησιμοποιώντας την ψηφιακή κάμερα 5 megapixel. Επιτύχετε εικόνες μεγαλύτερη ευκρίνειας και αναδείξτε τα ζωντανά χρώματά τους με οπτικά μέρη Carl Zeiss.

Πραγματοποιήστε λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών μέρα και νύχτα με το διπλό φλας LED.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ

Από: 312.6 € + 71.9 € 23% ΦΠΑ = 384.50 €
Τιμή χωρίς σύνδεση:206.99 € + 47.61 € 23% ΦΠΑ = 254.60 €

Σχόλια