Αθλητικά παπούτσια asics από 150 μόνο 90 ευρώ

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL 3020 ΑΣΠΡΟ/ΜΑΥΡΟ/ΑΣΗΜΙ 
Έκπτωση:  150.00 €  -  40%  =  90.00 €
  Ανεβείτε επίπεδο στο τρέξιμο, με το νέο Gel-3020 αποκλειστικά μόνο από την Plus4u. Τα νέα Asics Gel 3020 είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή για τους δρομείς που επιζητούν ένα σταθερό με εξαιρετική υποστήριξη παπούτσι. Κατασκευασμένο με κορυφαία υλικά που στηρίζουν τα πόδια, ενώ προσφέρει πρωτοφανή απορρόφηση κραδασμών.Ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό των Gel-3020 είναι η προθήκη ενός νέου υψηλής τεχνολογίας συστήματος, του "αφρού μνήμης", ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στη φτέρνα. Η λειτουργία του βασίζεται στην " αποθήκευση" του σχήματος των ποδιών σας και το οποίο γίνεται αισθητό μετά από μερικές προπονήσεις. Το τακούνι αφομοιώνει το σχήμα του ποδιού σας, προσφέροντας μια εξαιρετικά αντικραδασμική προστασία ενώ τρέχετε.
Το άνω μέρος είναι κατασκευασμένο από συνθετικό πλέγμα με στρατηγικά τοποθετημένες λεπτομέρειες δέρματος, επιτρέποντας στο πόδι σας να αναπνέει διατηρώντας το πάντα στεγνό ακόμα και μετά από πολλές ώρες προπόνησης, χαρακτηριστικό που θα εκτιμήσουν οι δρομείς πολλών χιλιομέτρων.
Η ενδιάμεση σόλα διαθέτει ένα επιπλέον σύστημα στήριξης του ποδιού σας το, DuoMax, μια αποκλειστική τεχνολογία της ASICS η οποία αποτελείται από δύο υλικά ενδιάμεσης σόλας με διαφορετική πυκνότητα. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη διόρθωση του βαθμού και της ταχύτητας κίνησης του πρηνισμού δίνοντας σας απίστευτο αίσθημα ελέγχου. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που ενισχύει το λόγο που αποτελεί την κορυφαία επιλογή ως παπούτσι σταθερότητας.
Το νέο Asics Gel 3020 είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους δρομείς και ειδικά σ' αυτούς που αναζητούν μια σταθερή και αντικραδασμική προστασία στο τρέξιμο.

Σχόλια