72€ για 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε πανέμορφο δίκλινο studio δίπλα στην θάλασσα στο Panorama apartments...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για τις περιόδους 1/06/2011-30/06/2011 και 1/09/2011-31/10/2011.

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για τρείς (3) διανυκτερεύσεις δύο (2) ατόμων σε πανέμορφο δίκλινο studio δίπλα στην θάλασσα στο Panorama apartments

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και... αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια - 6 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).


  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELASTOURS.



Panorama apartments …Φωλιασμένο  μέσα σε τεράστιο πευκοδάσος, σε μια θέση που είναι δύσκολο να συναγωνιστεί, το Panorama προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο Ασκέλι και το Αιγαίο Πέλαγος. Είναι το ιδανικό ησυχαστήριο νησί, ένα προσωπικό καταφύγιο, αποκλειστική, οικείο και φιλικό. Με τα καλύτερα καταλύματα και αξεπέραστη φιλοξενία, Πανόραμα είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές και ρομαντικές αποδράσεις. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από καταστήματα, εστιατόρια και τη διάσημη παραλία Ασκέλι. Το λιμάνι είναι 20 λεπτά με τα πόδια και 3 λεπτά με ταξί από τα διαμερίσματα.
Όλα τα δωμάτια μας πελάτες έχουν ιδιωτική βεράντα με θέα στον κόλπο Ασκέλι και να επωφεληθούν από μια άποψη 180. Το ακίνητο αποτελείται από δύο τύπους καταλυμάτων. Δεκαεπτά δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τρία άτομα και δεκατρία μεγάλα οικογενειακά διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 5άτομα.
Τα δίκλινα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως τρία άτομα, ενώ τα διαμερίσματα διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο ξεχωριστή από το σαλόνι και μπορεί να φιλοξενήσει έως 5άτομα.
Παροχές δωματίων: Ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, air-condition, δορυφορική τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα,  μπάνιο, δωρεάν πρόσβαση στο Internet WI FI, Χρηματοκιβώτιο, Στεγνωτήρας μαλλιών, Κρεβατάκι μωρού χωρίς χρέωση, Σίδερο και σιδερώστρα (κατόπιν ζήτησης)
72€ για 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε πανέμορφο δίκλινο studio δίπλα στην θάλασσα στο Panorama apartments στον Πόρο, αξίας 134€ - έκπτωση 46%



Σχόλια