50% έκπτωση για το τριήμερο της Κ.Δευτέρας στο όμορφο Bansko! 4 ημέρες με την μεταφορά, σε ξενοδοχείο 4*,...


Η προσφορά ισχύει για την περίοδο: 24/02/2012 - 28/02/2012

Και περιλαμβάνει:
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο για ένα (1) άτομο με πρωινό στο Regnum Hotel & Spa 4* μέσα στο Bansko 5 λεπτά με τα πόδια από την γόνδολα
  • Ελεύθερη χρήση θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας, ατμόλουτρο, γυμναστήριο
  • Μεταφορά με πούλμαν
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • ...

Πρόγραμμα εκδρομής

1η Μέρα
Αναχώρηση Παρασκευή 24/02 23:00 . Με ενδιάμεσες στάσεις, για Λαμία, Λάρισα, Κατερίνη. Διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα και κάνοντας μια σύντομη στάση στα free shop συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια μαγευτική διαδρομή. Άφιξη στο Μπάνσκο με ελεύθερη ώρα για περπάτημα και πρωινή βόλτα στα μαγαζιά της περιοχής . Νωρίς το μεσημέρι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και χαλάρωση .

2η - 3η - 4η ημέρα ΜΠAΝΣΚΟ
Ημέρες ελεύθερες να απολαύσετε το χιόνι και να κάνετε ski ή snowboard. Οι αρχάριοι μπορούν να επισκεφθούν τη σχολή σκι και να κάνουν μαθήματα με δάσκαλο.
Αυτοί που δεν ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ μπορούν να εξερευνήσουν την περιοχή ή να χαλαρώσουν στο Spa του ξενοδοχείου μας. Προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση με ζωντανή ελληνική μουσική στα Must μαγαζιά της περιοχής .

5η ημέρα – Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Αθήνα . Στάση στην περιοχή του Ζαντάνσκι για καφεδάκι και ψώνια . Άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

50% έκπτωση για το τριήμερο της Κ.Δευτέρας στο όμορφο Bansko! 4 ημέρες με την μεταφορά, σε ξενοδοχείο 4*, με πλούσιο πρωινό και ελεύθερη χρήση spa! Μόνο με 165€ το άτομο!



Σχόλια