Γυμναστείτε με 5 επισκέψεις power plate σε συνδυασμό με δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου την ημέρα της...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 5 επισκέψεις στο power plαte 
  • μια σωματική μέτρηση 
  • διατροφή για ένα μήνα 
Το POWER PLATE είναι η επανάσταση στον χώρο του FITNESS παγκοσμίως, και παρακάτω αναφέρουμε συνοπτικά μερικούς μόνο από τους λόγους:
  1. Αύξηση του μεταβολισμού
  2. Η χρήση του Power-Plate® θα εντατικοποιήσει την καύση του λίπους και θα βελτιώσει το βασικό μεταβολισμό, μειώνοντας... τα υποδόρια στρώματα λίπους.
  3. Αύξηση μυϊκής δύναμης
  4. Κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος Power-Plate®, ενεργοποιείται σχεδόν το 100% όλων των μυϊκών ινών όλων των μυϊκών ομάδων που συμμετέχουν. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται καθαρά τόσο η δύναμη όσο και ο τόνος των μυών.
  5. Συνέπειες στην κυτταρίτιδα και στην αισθητική
  6. Τα προγράμματα μασάζ του Power-Plate® χαλαρώνουν τους φραγμένους ιστούς και τις προσφύσεις, διασπώνται τα λιποκύτταρα και βελτιώνουν την κινητικότητα των στρωμάτων των ιστών. Καθώς η κυτταρίτιδα διασπάται και ενισχύεται ο συνδετικός ιστός, βελτιώνεται ο τόνος της επιδερμίδας.
  7. Βελτίωση ελαστικότητας
  8. Η έντονη κυκλοφορία και η αύξηση της θερμοκρασίας των μυών και των τενόντων αυξάνει την ελαστικότητα του σώματος.
  9. Βελτίωση της φυσικής κατάστασης
  10. Καθώς ο μυϊκός ιστός γίνεται δυνατότερος, τα συστήματα παροχής του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς, θα λειτουργούν περισσότερο. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο αποδοτική λειτουργία όλων αυτών των συστημάτων.
  11. Αύξηση της οστικής πυκνότητας
  12. Το Power-Plate® ενεργοποιεί την ανάπτυξη του οστίτη ιστού. Η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι η οστική πυκνότητα αυξάνεται μετά από εκγύμναση με το Power-Plate®. Σε συνδυασμό με δυνατότερους μύες και με βελτιωμένη αίσθηση ισορροπίας, συμβάλλει θετικά στην μάχη κατά της οστεοπόρωσης και επειδη δυναμωνει ολο το σωμα συνολικά μειώνει τους πόνους που προκαλούνται απο αδυναμία.

Γυμναστείτε με 5 επισκέψεις power plate σε συνδυασμό με δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου την ημέρα της συνεδρίας και μια ολοκληρωμένη μέτρηση σωματικών δεδομένων με κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου διαιτολογίου για ένα μήνα. Μόνο 29€!



Σχόλια