Αποκτήστε ενέργεια , χάστε πόντους – κιλά και πείτε τέλος στην κυτταρίτιδα! 90€ για 12 συνεδρίες Power...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 90€ για 12 συνεδρίες power plate (Αρχικής αξίας 180€)
  • ή
  • 145€ για 12 συνεδρίες vacu power (Αρχικής αξίας 290€)
  • Νέα Μέθοδος Power Plate.
Το μέλλον της εκγύμνασης.
  • Τι είναι το Power Plate®;
Ο εξοπλισμός Power Plate® είναι μια εξαιρετικής ποιότητας συσκευή δόνησης που αποτελεί την κινητήρια δύναμη μιας νέας διάστασης στις λύσεις για την... ευεξία σε κάθε ηλικία, τρόπο ζωής και επίπεδο σωματικής ικανότητας. Χρησιμοποιεί τις αρχές του Acceleration Training™ για να προκαλέσουν τη φυσική ανταπόκριση του σώματος στη δόνηση. Οι δονήσεις αυτές μεταδίδουν κύματα ενέργειας σε όλο το σώμα, προκαλώντας τη σύσπαση των μυών, με μια συχνότητα 25 έως 50 φορές το δευτερόλεπτο, αυξάνοντας την συνολική απόδοση με προπονήσεις των 15 λεπτών την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα.
  • Με Ποιον Τρόπο Λειτουργεί;
Η Acceleration Training™ με τα μηχανήματα Power Plate® προκαλούν αστάθεια στο ανθρώπινο σώμα, αφού με κάθε δόνηση το σώμα αναγκάζεται να κάνει αντανακλαστικές μυϊκές κινήσεις, με συχνότητα 25 έως 50 φορές το δευτερόλεπτο. Επιπλέον, οι συσπάσεις αυτές πρέπει να δρουν σε πολλές διαστάσεις αφού ουσιαστικά τα μηχανήματα Power Plate® ταλαντώνονται και στα τρία επίπεδα, με τον τρόπο ακριβώς με τον οποίο έχει σχεδιαστεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι μια απίστευτη βελτίωση στο παραγόμενο σθένος ή δύναμη και ισχύ.
  • Vacu Power
Νέα Μέθοδος στη Διαμόρφωση Σώματος. Αντιμετωπίστε άμεσα και οριστικά : λίπος πόντους , κυτταρίτιδα από γοφούς , μηρούς και κοιλιά.
  • Τι είναι η μέθοδος Vacu Power;
Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και ανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος , η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής και θάλαμο υποπέσεις , μέσα στον οποίο βρίσκεται ο διάδρομος αλλά και το σώμα μας , από τα μέση και κάτω.
  • Τι ακριβώς συμβαίνει;
Η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση , έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις «προβληματικές» περιοχές. Στις περιοχές δηλαδή που οι ιστοί τους δεν αιματώνονται επαρκώς και γι’αυτό ακριβώς έχουν δημιουργηθεί λιποαποθήκες ή και κυτταρίτιδα.
Αποκτήστε ενέργεια , χάστε πόντους – κιλά και πείτε τέλος στην κυτταρίτιδα! 90€ για 12 συνεδρίες Power Plate ή 145€ για 12 συνεδρίες Vacu Power από το Arena Fitness στη καρδιά του Πειραιά!



Σχόλια