Προσφορές για διακοπές στην Λευκάδα, στην Πάρο, στην Νάξο, στο Ρέθυμνο, στην Κεφαλονιά και στην Ρόδο


Ετοιμαστείτε και με λίγα χρήματα κάντε ολιγοήμερες διακοπές σε αγαπημένα ελληνικά νησιά με τις νέες προσφορές του Cheapis. Αγοράζουμε όλοι μαζί φθηνότερα!


Ανακαλύψτε τα γοητευτικά μυστικά της Λευκάδας! Από 87€ για 3 ημέρες σε double studio για 2 άτομα με A/C, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα την πισίνα στο Theodora Studios & Apartments!

Καλοκαιρινές διακοπές στη χρυσή αμμουδιά της Αγ. Άννας στην Νάξο! 4 ημέρες σε double studio για 2 άτομα με A/C, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτικό μπαλκόνι και αυλή στο Litsa Studios, μόνο 89€!

Αποδράστε στην καρδιά της Κρήτης, το Ρέθυμνο! 365€ για 6 ημέρες σε double room για ένα άτομο στο Rethymno Village με πρωινό & δείπνο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεταφορές, τοπικές εκδρομές καθώς και κρουαζιέρα στο μαγευτικό νησάκι Γαμβούσα και τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου!

Κεφαλονιά: Συμφωνία σε γαλάζιο και πράσινο! Με 10€ κερδίστε 40% έκπτωση για την διαμονή 4 έως 8 ατόμων σε πλήρως εξοπλισμένη διώροφη μεζονέτα 140 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα, bbq και εξαιρετική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος στο Kefalonia Sun Villas!

Ρόδος: Διακοπές με άρωμα ιστορίας! 175€/ άτομο για 3 ημέρες σε double sea view room, αεροπορικά εισιτήρια με Cyprus Airways, ημιδιατροφή καθώς και μεταφορές από & προς το αεροδρόμιο στο πολυτελές Rodos Palace Luxury Convetion Resort!






Σχόλια