Βουτιά στην απόλυτη διασκέδαση! 12€ για ημερήσια είσοδο 2 ατόμων (αξίας 30€) ή 19€ για ημερήσια είσοδο 4 ατόμων (αξίας 60€) στο WaterFun, στον Ισθμό της Κορίνθου

Βουτιά στην απόλυτη διασκέδαση! 12€ για ημερήσια είσοδο 2 ατόμων (αξίας 30€) ή 19€ για ημερήσια είσοδο 4 ατόμων (αξίας 60€) με βουτιές, κολύμπι, χαλάρωση και βόλτες στο lazy river με ξαπλώστρες, ομπρέλα και δωρεάν parking, γιατί η δροσιά και η διασκέδαση και αυτό το καλοκαίρι έχουν όνομα: WaterFun, στον Ισθμό της Κορίνθου!

Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 12€ για ημερήσια είσοδο με ομπρέλα, ξαπλώστρες και απεριόριστες διαδρομές στις νεροτσουλήθρες για 2 άτομα
  • ή
  • 19€ για ημερήσια είσοδο με ομπρέλα, ξαπλώστρες και απεριόριστες διαδρομές στις νεροτσουλήθρες για 4 άτομα
Πισίνες, νεροτσουλήθρες, μανιτάρια δροσιάς, wet & dry bar, εστιατόριο, παιχνίδια, wc, αποδυτήρια, mini market, ιατρείο και δωρεάν parking, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα και ακριβώς δίπλα στα ΚΤΕΛ. Προσωπικό ασφαλείας και έμπειροι ναυαγοσώστες φροντίζουν συνεχώς για την ασφάλεια τη δική σας και των παιδιών σας
Αυτό το καλοκαίρι, αλλάξτε δρόμο γιατί στον Ισθμό Κορίνθου σας περιμένει το αγαπημένο μικρών και μεγάλων πάρκο νερού Water Fun σε μία έκταση 22,000 τμ.! Στις πισίνες του πάρκου θα απολαύσετε παιχνίδια, βουτιές, κολύμπι, χαλάρωση και διασκεδαστικές διαδρομές στις νεροτσουλήθρες και το Lazy River. Η κεντρική πισίνα, 670 τ.μ. οδηγεί στο wet & dry bar όπου μπορείτε να πιείτε το ποτό ή το αναψυκτικό σας χωρίς να εγκαταλείψετε τη δροσιά του νερού!
Τα 300 τ.μ. της παιδικής πισίνας είναι εξοπλισμένα με 2 νεροτσουλήθρες, μανιτάρια δροσιάς και άλλα παιχνίδια, αποτελώντας ένα μαγικό κόσμο για τα παιδιά!
Στην κυκλική πισίνα τύπου Jacuzzi και στο Lazy River

Σχόλια