Η προσφορά της ημέρας από το GetItNow



Κάθε μέρα στις 10:00 πμ ξεκινάει η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
Να είσαι εδώ από νωρίς γιατί τέτοιες τιμές δεν βρίσκεις πουθενά! Η κάθε προσφορά ισχύει μόνο για 24 ώρες και τα προϊόντα εξαντλούνται πολύ γρήγορα γιατί είναι περιορισμένα!
Και να θυμάσαι ότι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ είναι μόνο η αρχή! Πολύ σύντομα έρχεται η full version του πιο συναρπαστικού online shop που έχεις δει ποτέ!
Προετοιμάσου!

Με τα παραπάνω ξεκίνησε η λειτουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος GetItNow gr που θέλει να έχει κάθε ημέρα και μια δυνατή προσφορά.
Σύμφωνα με τις φήμες της αγοράς το νέο αυτό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα είναι μια σύμπραξη του Public με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.
Άνοιξε σήμερα το πρωί στις 10 και στις πληροφορίες του γράφει ότι είναι:
Το πιο ανατρεπτικό online πολυκατάστημα στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα! Το GETITNOW.GR ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 14 Δεκεμβρίου με μια μοναδική υπηρεσία και ένα διαγωνισμό διαφορετικό από όλους τους άλλους και προσκαλεί όλους τους λάτρεις των έξυπνων αγορών να το εξερευνήσουν.

Ως επισκέπτες του GETITNOW.GR έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μοναδική υπηρεσία “Προσφορά της ημέρας’’, σύμφωνα με την οποία, θα διατίθεται καθημερινά και μόνο για 24 ώρες ένα επώνυμο προϊόν σε πολύ χαμηλή τιμή και μέχρι εξάντλησης των περιορισμένων κομματιών. Οι πιο γρήγοροι θα είναι και οι τυχεροί που θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το εκπληκτικό προϊόν της ημέρας.
Από μέσα Δεκεμβρίου και μέχρι τις αρχές της Άνοιξης το GETITNOW.GR θα σας προετοιμάσει και θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από τις ατέλειωτες εμπειρίες αγορών που θα ζήσετε σε λίγο καιρό. Το οnline πολυκατάστημα GETITNOW.GR θα σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και άλλων υπηρεσιών, όπως Ηλεκτρονικά είδη, μουσική, dvd, βιβλία, αλλά και νέες ενδιαφέρουσες κατηγορίες ειδών, όπως γυναικεία αξεσουάρ και παιχνίδια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται! Το GETITNOW.GR πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα online διαγωνισμό, και ψάχνει τους 3 πιο cool Έλληνες που θα γίνουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας. Παρουσιάστρια και κεντρικό πρόσωπο της επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι η αγαπημένη σε όλους Καλομοίρα. Μέσα από μια ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία και με το ιδιαίτερο στυλ που τη χαρακτηρίζει, θα καθοδηγεί τους παίκτες σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μεσούσης της εορταστικής περιόδου. Ονομάζεται GetItNow και θα το βρείτε από αύριο στην διεύθυνση www.getitnow.gr. Σύμφωνα με τα όσα έχουν «διαρρεύσει» μέχρι στιγμής στο Facebook page του GetInNow, θα πρέπει να αναμένουμε ένα online πολυκατάστημα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
όντως η μηχανή έχει πολύ καλή τιμή!!!!!! Στο skroutz το φθηνότερο κατάστημα την πουλάει 81 ευρω, ενώ στα μεγάλα eshop κτλ ξεκινάει από 94!!!!!
Ο χρήστης rman είπε…
Ναι το είδαμε και εμείς, όπως είδαμε και γενικώς καλά σχόλια για αυτή τη μηχανή σε σχέση με το κόστος της.
Ο χρήστης bagz είπε…
ναι αλλα μετα χάθηκαν οι προσφορές