Turbo-X Steel N30-325 με Windows 7


Ευκαιρίες για αγορές λίγο πριν κλείσει το 2009!



Το Πλαίσιο
παρουσιάζει τη νέα σειρά laptop Turbo-X Steel, σχεδιασμένη για απόδοση και ψυχαγωγία.
Το νέο
Steel N30-325 είναι εξοπλισμένο με μια ευρεία οθόνη 15,6" ιδανική για να εργαστείτε και να ψυχαγωγηθείτε με άνεση και ευκολία. Διαθέτει ανάλυση 1366x768 και πραγματικά πανοραμική απεικόνιση 16:9, και προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψηφιακών μέσων. Eπιπλέον η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της Intel σας επιτρέπει να απολαύσετε εικόνες και γραφικά με ρεαλιστική λεπτομέρεια.

ΜΟΝΟ 439,00 €

Περιγραφή

Το Πλαίσιο παρουσιάζει τη νέα σειρά laptop Turbo-X Steel, σχεδιασμένη για απόδοση και ψυχαγωγία.
Το νέο Steel N30-325 είναι εξοπλισμένο με μια ευρεία οθόνη 15,6" ιδανική για να εργαστείτε και να ψυχαγωγηθείτε με άνεση και ευκολία. Διαθέτει ανάλυση 1366x768 και πραγματικά πανοραμική απεικόνιση 16:9, και προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψηφιακών μέσων. Eπιπλέον η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της Intel σας επιτρέπει να απολαύσετε εικόνες και γραφικά με ρεαλιστική λεπτομέρεια.

Επιπλέον, "έξυπνα" ενσωματωμένη πάνω από την οθόνη του Steel βρίσκεται μία web κάμερα 1.3 Μegapixel. Επικοινωνήστε εύκολα με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους με video chat ή τραβήξτε φωτογραφίες...η επιλογή είναι δική σας!

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το νέο Steel είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Intel Celeron Τ3000, για καλύτερη απόκριση του συστήματος και βελτιωμένη απόδοση μπαταρίας, καθώς και μνήμη 3GΒ για ταχύτητα στις εφαρμογές. Ενώ τα250GB χωρητικότητας του σκληρού δίσκου θα αποδειχτούν αρκετά για να φιλοξενήσουν τον βασικό όγκο των δεδομένων σας.

  • Απαλλαγείτε από τα καλώδια χάρη στην ασύρματη δικτύωση WiFi και εργαστείτε και επικοινωνήστε από παντού.
  • Για τη σύνδεση με εξωτερικές συσκευές υπάρχει ενσωματωμένο 7-σε-1 card reader, τρεις θύρες USB, μια αναλογική θύρα οθόνης, ενώ δεν λείπουν και οι απαραίτητες έξοδοι και είσοδοι ήχου.

Σχόλια