138 € για δύο (2) άτομα για δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό, late checkout καθώς και δωρεάν χρήση spa, sauna,...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για τις περιόδους  1/07/2011 – 30/09/2011Ιούλιο – Αύγουστο και Σεπτέμβρη

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για δύο (2) διανυκτερεύσεις για (2) άτομα με πλούσιο πρωινό, late checkout κατόπιν διαθεσιμότητας  καθώς και δωρεάν χρήση  spa, sauna, jacuzzi και πισίνας (ϊαματικό νερό)

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο,... συγγενείς ή φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις).

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELASTOURS.

  • Για παιδιά κάτω των 5 ετών δωρεάν

  • Για παιδιά από 6-12  ετών υπάρχει επιβάρυνση 11€


  Ξενοδοχείο-Spa Κεντρικόν


Το Ξενοδοχείο-Spa Κεντρικόν είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Μόνο δύο ώρες από την Αθήνα και τρεις από τη Θεσσαλονίκη, το συγκρότημα "Κεντρικόν" προσφέρεται τόσο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές όσο και για ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, στο κέντρο της παλιάς πόλης της Αιδηψού. Η θάλασσα, οι διάσημες ιαματικές πηγές της Αιδηψού και το κεντρικό πάρκο της πόλης βρίσκονται λιγότερο από 3 λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο.
Το Ξενοδοχείο-Spa Κεντρικόν έχει πλήρως ανακαινιστεί τα τελευταία χρόνια. Σήμερα προσφέρει μοντέρνα και άνετα δωμάτια, πολυτελή σαλόνια με πανέμορφη θέα προς τη θάλασσα καθώς και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως wi-fi σε όλα τα δωμάτια. Παρά τις ανακαινίσεις, το ξενοδοχείο έχει ακόμα το αυθεντικό αρχιτεκτονικό στυλ και τη γοητεία των ξενοδοχείων της αρχής του 20ου αιώνα, οπότε και κατασκευάστηκε.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 50 ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια. Είναι όλα κομψά διακοσμημένα με μοντέρνα έπιπλα και διαθέτουν air condition, ψυγείο, τηλεόραση, wi-fi και πολλές άλλες ανέσεις . Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με θέα είτε προς τον παλιό κεντρικό δρόμο της πόλης, γεμάτο παρτέρια και δέντρα, είτε προς την εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου και τη θάλασσα.
Το εξαιρετικά φιλικό προσωπικό μας καλωσορίζει θερμά κάθε επισκέπτη ενώ βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας με πληροφορίες και προτάσεις για την περιοχή, εκδρομές και διάφορες δραστηριότητες.


138 € για δύο (2) άτομα για δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό, late checkout καθώς και δωρεάν χρήση spa, sauna, jacuzzi και πισίνας , στο Ξενοδοχείο-Spa Κεντρικόν στην Αιδηψό, αξίας 230€ - έκπτωση 40%



Σχόλια