20€ για (5) Θεραπείες αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν λιποδιάλυση και εξάλειψη της κυτταρίτιδας,...




  • Η προσφορά ισχύει από 6/06/2011 έως και 4/11/2011 καθημερινές


  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει (5) συνεδρίες αδυνατίσματος, λιποδιάλυσης και εξάλειψης της κυτταρίτιδας, με επάλειψη λιποδιαλυτικών και εφιδρωτικών προϊόντων , με κινήσεις λεμφικού μασάζ και αποσυμφόρηση του οργανισμού σε θερμοκουβέρτα,συνολικής διάρκειας 30'... κάνοντας το σώμα σας να έχει την όψη που επιθυμείτε. Καθώς και  εξειδικευμένη διατροφή για αύξηση του μεταβολισμού και απώλεια βάρους μέχρι και 2 κιλά από την πρώτη εβδομάδα.     

  • Η προσφορά είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες.

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο ή συγγενείς και φίλους του.

  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210-4111193

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 20 άτομα ημερησίως.

Η θερμοθεραπεία είναι μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος για να επιτύχουμε αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και μεγαλύτερη συγκέντρωση οξυγόνου, απαραίτητο για την καύση του περιττού λίπους στα επίμαχα σημεία. Αποτέλεσμα της θερμοθεραπείας είναι και η εφίδρωση, με την οποία επιτυγχάνουμε την αποβολή των μεταβολικών άχρηστων ουσιών με σκοπό την αποτοξίνωση των κυτταρικών ιστών, άρα και την μείωση της κυτταρίτιδας. Η θερμοθεραπεία στοχεύει στην αύξηση του μεταβολισμού με την άνοδο της θερμοκρασίας και συνεπώς στην άνοδο του ρυθμού απώλειας βάρους. Έχει υπολογιστεί ότι για κάθε 1 βαθμό κελσίου που ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός μας, αυξάνεται κατά 14% ο βασικός μεταβολισμός.

 

20€ για (5) Θεραπείες αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν λιποδιάλυση και εξάλειψη της κυτταρίτιδας, μασάζ με επάλειψη λιποδιαλυτικών προϊόντων καθώς και εξειδικευμένη διατροφή για απώλεια βάρους μέχρι και 2 κιλά από την πρώτη εβδομάδα στο Studio ομορφιάς ΑΙΣΘΗΣΙΣ στον Πειραιά, αξίας 250€ - έκπτωση 92%



Σχόλια