Χάστε γρήγορα 4 με 8 κιλά σε 1 μήνα μόνο με 57€/ εβδομάδα! 5ήμερο πρόγραμμα διατροφής με ισορροπημένα...


Η προσφορά περιλαμβάνει πενταήμερο πρόγραμμα διατροφής της Dream Diet από την άνεση του σπιτιού σας για να χάσετε γρήγορα τα περιττά κιλά:
  • Δύο έτοιμα ισορροπημένα απολαυστικά γεύματα (μεσημεριανό, βραδινό) για 5 ημέρες.
  • 2 πρωτεϊνικά γεύματα Proteinline (πρωινό ρόφημα και επιδόρπιο) σε σκόνη έτοιμα με την προσθήκη νερού, με υπέροχη γεύση εμπλουτισμένα και με πολύτιμες βιταμίνες (Α, C, E, Β1, B2,B3, B5,B6,B8,B9,B12) και μέταλλα (Ca, Mg, P, K, Na)....
  • 7,5 λίτρα Dream Tea (1,4 λίτρο/ημέρα) τονωτικού ροφήματος με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και υπέροχη γεύση ροδάκινο σε σκόνη έτοιμο απλά με την προσθήκη νερού. Καταναλώστε έως 7 ποτήρια τσάι ημερησίως και κινητοποιήστε τον μεταβολισμό σας, ενυδατώνοντας τον οργανισμό σας και βιώστε την πιο χορταστική δίαιτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ
Τηλεφωνική παρακολούθηση, λήψη διατροφικού ιστορικού, αξιολόγηση και καθορισμό του προγράμματος που σας ταιριάζει από τους Συμβούλους Τα πρωτεϊνικά ροφήματα ή επιδόρπια Proteinline, κρατούν τη πείνα μακριά λόγω των 15γρ. πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας που περιέχουν και των φυτικών ινών, με μόνο 79 θερμίδες ανά μερίδα.
Χάστε γρήγορα 4 με 8 κιλά σε 1 μήνα μόνο με 57€/ εβδομάδα! 5ήμερο πρόγραμμα διατροφής με ισορροπημένα απολαυστικά πρωτεϊνικά γεύματα και ροφήματα από την Dream Diet. Αδυνατίστε εύκολα και στο χώρο σας με 48% έκπτωση! Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!



Σχόλια