Με 6,90€ αποκτήστε το περιζήτητο gadget που θα σας γίνει απαραίτητο! Σκουπάκι με θύρα USB για να...


Πλέον τα gadgets και το υψηλό design είναι προσιτά σε όλους!
Η προσφορά περιλαμβάνει το πιο “in” gadget, το σκουπάκι πληκτρολογίου με θύρα usb, από το ηλεκτρονικό κατάστημαwww.decomarket.gr
Διατίθεται στο άκρως νεανικό πράσινο χρώμα!
Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες
  1. Έχοντας... πραγματοποιήσει την αγορά από το cheapis.gr διαθέτετε ένα αρχείο pdf (αγοράς κουπονιού) το οποίο στο επάνω μέρος αναγράφει τον κωδικό του κουπονιού (περιέχει αριθμούς & γράμματα).
  2. Πληκτρολογείτε www.decomarket.gr και εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
  3. Στην κεντρική σελίδα του www.decomarket.gr εμφανίζεται το προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει. Κάνετε κλικ στην εικόνα και εισέρχεστε στην καρτέλα του προϊόντος.
  4. Επιλέγετε την ποσότητα που έχετε αγοράσει (1 τεμάχιο) και στη συνέχεια επιλέγετε «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ» Στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και άλλες αγορές από το www.decomarket.gr πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγετε «TAMEIO»
  5. Εάν είστε ήδη μέλος πληκτρολογήστε το username και το password σας. Ειδάλλως συμπληρώστε απλά τα στοιχεία σας. Πατήστε την ένδειξη «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».
  6. Στο πεδίο «ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» επιλέγετε «ΔΩΡΟΚΟΥΠΟΝΙ» και την ένδειξη «ΣΥΝΕΧΕΙΑ»
  7. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, στο πεδίο «ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΑΣ.
  8. Η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί και θα σας σταλεί ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


Με 6,90€ αποκτήστε το περιζήτητο gadget που θα σας γίνει απαραίτητο! Σκουπάκι με θύρα USB για να διατηρείτε καθαρό το pc, laptop ή το notebook σας! από την decomarket.gr. Έκπτωση 65% και Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!



Σχόλια