35€ για ταυτόχρονη λύση στο τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και την ανάπλαση δέρματος με την τριπλή...


Η προσφορά περιλαμβάνει
  • 2 Θεραπείες Beauty Action με την τριπλή δράση του Υπέρηχου, της Ηλετροθεραπείας και του Laser για ανάπλαση δέρματος, μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
  • 1 θεραπεία life spa
  • 3 δεκαήμερα προγράμματα διατροφής για απώλεια βάρους αλλά και τοπικού λίπους
  • 3 λιπομετρήσεις και διαγνωστικά test
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Το BEAUTY ACTION αποτελεί... σημαντική λύση στον τομέα του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της αισθητικής του σώματος. Αυτό το επιτυγχάνει διαθέτοντας ένα συνδυασμό τριών διαφορετικών σύγχρονων τεχνολογιών.Είναι κατάλληλο για :Τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, χαλάρωση, κατακράτηση υγρών, αλλοιώσεις της επιδερμίδας ΥΠΕΡΗΧΟΣ Ο υπέρηχος, γνωστός από τον χώρο της φυσικοθεραπείας, ασκεί μια μηχανική δράση στο σώμα και με διεισδυτικότητα έως 7cm πλήττει την κυτταρίτιδα και το υποδόριο τα οποία και διασπά σε ικανό βαθμό. Ταυτόχρονα προκαλεί υπεραιμία και αγγειοδιαστολή ανοίγοντας τον δρόμο για την απορρόφηση και απομάκρυνση τους μέσω του κυκλοφορικού. Επίσης αυξάνει σε τοπικό επίπεδο την διαπερατότητα της μεμβράνης των κυττάρων με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού τους και την αποβολή περιττών σωματικών υγρών. ΦΑΡΑΔΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ Η ηλεκτροθεραπεία του BEAUTY 5 ACTION συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά των ομώνυμων θεραπειών και δραστηριοποιεί άμεσα το μυϊκό σύστημα με κύρια προσαρμογή την αύξηση του μυϊκού τόνου εφόσον προκαλεί μη βουλητική σύσπαση στους γραμμωτούς μύες. Με αυτό τον τρόπο συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τον υπέρηχο, προκαλώντας επαγωγικά την επανάκτηση της σφριγηλότητας του δέρματος (σύσφιξη) και την βελτίωση της υφής-ελαστικότητας της επιδερμίδας. LASER ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Η κεφαλή laser δρα στα δύο πρώτα υποστρώματα του δέρματος με χαρακτήρα αναπλαστικό. Αυτό το επιτυγχάνει ερεθίζοντας κυτταρικούς σχηματισμούς του δέρματος γνωστούς ως ΙΝΟΒΛΑΣΤΕΣ, υπεύθυνους για την έκκριση ελαστίνης και κολλαγόνου, μορίων που παίζουν δομικό ρόλο στο δέρμα. Η επιτάχυνση παραγωγής των παραπάνω μορίων επιδρά αναπλαστικά στην επιδερμίδα ανανεώνοντάς την κυτταρικά και κατ΄ επέκταση αισθητικά. Έτσι λοιπόν αλλοιώσεις του δέρματος όπως, ουλές, ρυτίδες, ραβδώσεις, ελαφριά ευρυαγγεία, κ.τ.λ απαλύνονται σημαντικά.
Τι είναι το Life Spa; Το Life Spa πρόκειται για συνδυαστική Εφαρμογή με θερμοθεραπεία για Αύξηση του Μεταβολισμού και έλεγχο σωματικού βάρους. Τι διαφορά θα δω στο σώμα μου; Το Life Spa είναι αποτελεσματικό όσων αφορά στον έλεγχο του σωματικού βάρους, αλλά επίσης συμβάλλει πολύ σημαντικά στην αύξηση του μεταβολισμού, στην υγεία του δέρματος και του κυκλοφορικού συστήματος. Συγκεκριμένα επιτυγχάνει: Kαταπολεμάται το ολικό πάχος και η χαλάρωση, στα άτομα με μεσαίες ανάγκες. Τονώνεται η επιδερμίδα ενώ παράλληλα επιτυγχάνουμε βαθύτερη αποτοξίνωση των μπλοκαρισμένων περιοχών.
35€ για ταυτόχρονη λύση στο τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και την ανάπλαση δέρματος με την τριπλή δράση του Υπέρηχου, του Laser και της Ηλετροθεραπείας ! Στα MediΠρίνου με 89% έκπτωση!



Σχόλια