Ανδρική υπόθεση... PRINCE OLIVER με 75% έκπτωση! Ανδρικό σετ περιποίησης, περιλαμβάνει άρωμα 100ml τολμηρό...


Η προσφορά περιλαμβάνει 1 ανδρικό σετ περιποίησης Τώρα ήρθε, η σειρά δώρων ανδρικής περιποίησης. Τα προϊόντα βασίζονται στον δυναμικό τρόπο ζωής του άνδρα της PRINCE OLIVER!
Το set, περιλαμβάνει:
  • Αρωμα 100ml
  • Αφροντούζ 200ml,
  • Κρέμα ματιών 30ml
Αναλυτικά: PRINCE OLIVER 100ml. Γοητευτικό και αρρενωπό το καινούργιο άρωμα PRINCE OLIVER. Για εκείνον είναι τολμηρό και πικάντικο. Ένα μίγμα από... λεμόνι και λίλιουμ που δημιουργούν ένα ζεστό και βελούδινο άρωμα φρεσκάδας, δεν έχει οινόπνευμα και δεν ερεθίζει το δέρμα. Νότες : εσπεριδοειδών Στυλ : αρχοντικό, εκλεπτυσμένο, με αυτοπεποίθηση, μυστηριώδες Αφροντούζ PRINCE OLIVER 200ml, Καθημερινή περιποίηση και φρεσκάδα με το ακαταμάχητο άρωμα της PRINCE OLIVER για μαλλιά και σώμα. Βυθιστείτε στην καρδιά της αρωματοθεραπείας και ανακαλύψτε τα μοναδικά αποτελέσματα της σειράς PRINCE OLIVER με χαλαρωτικές ιδιότητες, ευεργετική δράση για το σώμα και το πνεύμα, με ουδέτερο PH.
Η εταιρεία PRINCE OLIVER συνδυάζει ένα μείγμα αιθέριων ελαίων και φυσικών εκχυλισμάτων που προσφέρουν ηρεμία, χαλάρωση και βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου.
Μία πλούσια ανδρική κρέμα ματιών PRINCE OLIVER 30ml , που παρέχει στο ανδρικό δέρμα γύρο από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών άμεση σύσφιξη, ενυδάτωση και απαλότητα. Ανορθώνει και συσφίγγει το δέρμα και αποκαθιστά την προστατευτική λιπιδική ασπίδα. Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και επαναφέρει την υγιή και νεανική εμφάνιση. Ομαλοποιεί τον τόνο του δέρματος. Περιέχει κόκκους βιταμινών & εκχύλισμα αγγουριού.
Όλα κλεισμένα σε πολυτελή συσκευασία, ιδανική επιλογή για δώρο!

Ανδρική υπόθεση... PRINCE OLIVER με 75% έκπτωση! Ανδρικό σετ περιποίησης, περιλαμβάνει άρωμα 100ml τολμηρό και πικάντικο, αφροντούζ 200 ml με ακαταμάχητο άρωμα για μαλλιά και σώμα και κρέμα ματιών 30ml για ενυδάτωση και μείωση ρυτίδων. Κάντε το δώρο ή αποκτήστε το μόνο με 20€!



Σχόλια