Χειμερινή Απόδραση στο Amphitryon Hotel (5*) Ναύπλιο

Η εμπειρία:
Το Days4u σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε από το άγχος της καθημερινότητας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της πόλης με ένα ρομαντικό 3ήμερο στο υπερπολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο του Ναυπλίου, Amphitryon Hotel. Ξεκουραστείτε και απολαύστε τις ομορφιές του Ναυπλίου και των γύρω περιοχών. Το πακέτο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο Deluxe Sea View ή Deluxe Sea View with shower Hydrojet και American Breakfast. 

Το ξενοδοχείο:
Το Amphitryon Hotel συγκαταλέγεται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων boutique hotels στην Ελλάδα και είναι βραβευμένο για το εξαιρετικό σέρβις και την μοναδική αισθητική του. Βρίσκεται στους πρόποδες του κάστρου της Ακροναυπλίας και κύριο χαρακτηριστικό του είναι η πολυτέλεια και η ζεστασιά που αποπνέει σε κάθε φιλοξενούμενο του. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, αφού απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του Ναυπλίου, ιδανική επιλογή για υπέροχους περιπάτους στα γραφικά σοκάκια της πόλης.

Τα δωμάτια:
Deluxe Room Sea View: Το δωμάτιο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα, θέα στην θάλασσα και στο διάσημο κάστρο Μπούρτζι, air-condition, θέρμανση, LCD Sat-TV, ηλεκτρονική ρύθμιση για τις κουρτίνες, mini bar, παντόφλες, σεσουάρ κ.α.
Deluxe Sea View with Shower Hydrojet: Το δωμάτιο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον μπανιέρα με υδρομασάζ. 

Η περιοχή:
Το Ναύπλιο αποτελεί έναν από τους ομορφότερους κοντινούς προορισμούς για ρομαντικές αποδράσεις, αφού απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα. Τα σύμβολα της πόλης αποτελούν το Παλαμήδι, το Μπούρτζι και η Ακροναυπλία που θα σας αποζημιώσουν από την πρώτη κιόλας επίσκεψη απολαμβάνοντας εκεί ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Για κοντινές βόλτες λίγο έξω από το Ναύπλιο, μη χάσετε τις Μυκήνες και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Στην παλιά πόλη μπορείτε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό και Λαογραφικό Μουσείο, το Τριανόν, το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, το διάσημο Μουσείο Κομπολογιού και πολλά άλλα.

Τιμή:€650
Διάρκεια:3 ημέρες
Τοποθεσία:Ναύπλιο

Σχόλια