Turbo-X DV-HD100 DVD Player 34,90 € (μόνο για μέλη του Plaisio.gr)

Υψηλή ποιότητα εικόνας σε απίστευτα προσιτή τιμή!
Tο Τurbo-X DV-HD100 αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για τη νέα σας επίπεδη τηλεόραση, μεταφέροντάς σας στον κόσμο της HD οικιακής ψυχαγωγίας. Το νέο DVD player φέρνει ό,τι χρειάζεστε για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες σε High Definition, συνδυάζοντας έξυπνες λειτουργίες και εξαιρετική απόδοση σε μια κομψή, οικονομική συσκευή.
Δείτε τις ταινίες σας με νέα οπτική!
Το DV-HD100 διαθέτει μηχανισμό προοδευτικής σάρωσης (Progressive Scan) και τεχνολογία αναβάθμισης της ποιότητας εικόνας μέσω HDMI (1080p upscale) για να ανακαλύψετε στις ταινίες σας κάθε λεπτομέρεια, με βελτιωμένα χρώματα και μοναδική απεικόνιση. Παράλληλα, οι υποδοχές coaxial και οπτικής ίνας φροντίζουν για τη σύνδεση με ξεχωριστό πολυκάναλο ενισχυτή ή σύστημα home cinema για γνήσιο κινηματογραφικό ήχο.
Αναπαραγωγή βίντεο & μουσικής απευθείας από το USB stick σας.
Μία υποδοχή USB στην πρόσοψη σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τα προσωπικά σας αρχεία βίντεο και μουσικής κατευθείαν στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, υποστηρίζει λειτουργία "CD-Ripping" για να περάσετε τα τραγούδια από ένα CD στο USB σας σε μορφή MP3! Τέλος με το ενσωματωμένο card reader 3-in-1 μπορείτε να απολαύσετε multimedia αρχεία απευθείας από κάρτες μνήμης SD, MMC και MS.
Συμβατότητα και ευκολία.
Το DV-HD100 είναι συμβατό με τα δημοφιλέστερα είδη δίσκων CD / DVD. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων DivX, JPEG, ΜΡ3 και την υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα προσωπικά σας multimedia αρχεία ή το υλικό που μόλις κατεβάσατε από το internet.
Την τελική πινελιά βάζει το ελληνικό on-screen μενού που θα σας διευκολύνει να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις δυνατότητες.
Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ
34,90 € (μόνο για μέλη του Plaisio.gr)

Σχόλια