Οργανώστε τα ταξίδια σας με ένα κλικ!

Το Grab.gr συνδυάζει τις πιο αξιόπιστες on-line υπηρεσίες κρατήσεων, ξενοδοχείων, ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς και ενοικιάσεως αυτοκινήτων, σε έναν ενιαίο, φιλικό και λειτουργικό χώρο, απλοποιώντας τον σχεδιασμό κάθε ταξιδιού.
Ποιότητα υπηρεσιών
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξυπηρέτηση.  Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε διαρκώς στις προσδοκίες σας.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους όσους ταξιδεύουν, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, το πιο εύχρηστο, ευέλικτο και συμφέρον εργαλείο για την αναζήτηση και πραγματοποίηση κρατήσεων on-line.
Κρατήσεις ξενοδοχείων
Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές σε 82.258 ξενοδοχεία, χωρίς καμία προκαταβολή χρημάτων.  Η πιστωτική σας απαιτείται απλά ως εγγύηση της κράτησής σας.  Θα πληρώσετε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο.  Συνεργαζόμαστε με την Booking.com και πολλά ξενοδοχεία απευθείας.
Μέσα από απευθείας συμφωνίες με τις περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες, εκδίδουμε εισιτήρια όλων των πλοίων, για να βρίσκετε πάντα την καλύτερη προσφορά.  Σε συνεργασία με την Speedex, παραδίδουμε τα εισιτήρια στην πόρτα σας, χωρίς επιβάρυνση.  περισσότερα...
Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές για κρατήσεις αυτοκινήτων, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του κόσμου.  Συνεγαζόμαστε με όλες τις εταιρείες, για να βρίσκετε πάντα την καλύτερη προσφορά.  περισσότερα...
Στο Grab.gr λαμβάνουμε την ευθύνη μας όσον αφορά την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, πολύ σοβαρά.  Ο δικτυακός μας τόπος έχει πιστοποιηθεί για την ασφάλειά του από την Thawte.  περισσότερα...
Δεν χρεώνουμε τέλη κράτησης ούτε ακυρωτικά.  Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, χωρίς επιβάρυνση, αρκεί να το κάνετε εγκαίρως, σύμφωνα με την πολιτική κάθε ξενοδοχείου, ακτοπλοϊκής εταιρείας ή εταιρείας ενοικιάσεων, όπως αυτή περιγράφεται στην σελίδα κάθε προσφοράς.

Σχόλια