109€ για μία φθινοπωρινή ή χειμερινή απόδραση σε ένα από τα πιο όμορφα και επιβλητικά τοπία της...




  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο 1/10/2011-29/02/2012

  • Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει Δύο (2) διανυκτερεύσεις για Δύο (2) άτομα με πρωινό, στο Hotel PARNASSOS 

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ 2 κουπόνια - 4 συνεχόμενες... διανυκτερεύσεις).

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELASTOURS.


 
 
 



ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PARNASSOS
 
Το Παρνασσος Ξενοδοχείο είναι το ιδανικό μέρος να μείνετε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στους Δελφούς, μόλις 8 χμ από την Αράχωβα και 28 χμ από το Γαλαξίδι και ένα από τα καλύτερα Ξενοδοχεία στον Παρνασσό.
Έχει χτιστεί κεντρικά στην καρδιά των Δελφών, τοποθετημένο σε βολική θέση για επισκέψεις στο διάσημο Αρχαιολογικό μνημείο και Μουσείο (300 μέτρα μακρυά), για σκι στον Παρνασσό, ορειβασία, κολύμπι στο Γαλαξίδι και την Ιτέα και εξερεύνηση παραδοσιακών χωριών.
Συνδιάζοντας την ελληνική παραδοσιακή φιλοξενία με την οικογενειακή ατμόσφαιρα ενός οικογενειακού ξενοδοχείου, το Παρνασσός Ξενοδοχείο εγγυάται μια ανέμελη διαμονή στον Παρνασσό σε ένα ζεστό περιβάλλον.
 
 
        


109€ για μία φθινοπωρινή ή χειμερινή απόδραση σε ένα από τα πιο όμορφα και επιβλητικά τοπία της Ελλάδας στους Δελφούς που περιλαμβάνει Δύο (2) διανυκτερεύσεις για Δύο (2) άτομα με πρωινό, στο Hotel PARNASSOS αξίας 182€ - έκπτωση 40%



Σχόλια