24€ για (3) Θεραπείες αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν λιποδιάλυση και καταπολέμηση της...




  • Η προσφορά ισχύει από 28/09/2011 έως και 28/05/2011 καθημερινές

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει (3) Θεραπείες αδυνατίσματος, λιποδιάλυσης και εξάλειψης της κυτταρίτιδας, με επάλειψη λιποδιαλυτικών και εφιδρωτικών προιόντων, με κινήσεις λεμφικού μασάζ και αποσυμφόρηση του οργανισμού σε θερμοκουβέρτα διάρκειας 30΄ και (3) συνεδρίες επιδερμικής σύσφιξης, με... ελαστικούς επιδέσμους εμποτισμένους με ψυκτική λοσιόν για περίδεση του σώματος, για την σύσφιξη, ελαστικότητα και τονικότητα της επιδερμίδας διάρκειας 30΄ καθώς και εξειδικευμένη διατροφή για απώλεια βάρους μέχρι και 2 κιλά από την πρώτη εβδομάδα.

  • Η προσφορά είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες.

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο ή συγγενείς και φίλους του.

  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210-4111193

  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης 20 άτομα ημερησίως.


 





ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ
 
Η θερμοθεραπεία είναι μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος για να επιτύχουμε αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και μεγαλύτερη συγκέντρωση οξυγόνου, απαραίτητο για την καύση του περιττού λίπους στα επίμαχα σημεία. Αποτέλεσμα της θερμοθεραπείας είναι και η εφίδρωση, με την οποία επιτυγχάνουμε την αποβολή των μεταβολικών άχρηστων ουσιών με σκοπό την αποτοξίνωση των κυτταρικών ιστών, άρα και την μείωση της κυτταρίτιδας.  Η θερμοθεραπεία στοχεύει στην αύξηση του μεταβολισμού με την άνοδο της και συνεπώς στην άνοδο του ρυθμού απώλειας βάρους.  Έχει υπολογιστεί ότι για κάθε 1 βαθμό κελσίου που ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματός μας, αυξάνεται κατά 14%  ο βασικός μεταβολισμός.


Η κρυοθεραπεία, είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος σύσφιξης, τόνωσης και λείανσης της επιδερμίδας, όταν ιδιαίτερα η φθορά της οφείλεται σε έντονες αυξομειώσεις βάρους. Εφαρμόζοντας τους επιδέσμους που είναι εμποτισμένοι με ειδικό προιόν , λειαίνουμε την επιδερμίδα και βοηθάμε να διεισδύσουν τα ενεργά συστατικά και να κάνουν ανάπλαση στον συνδετικό ιστό.


Όταν η θερμοθεραπεία με την κρυοθεραπεία εφαρμόζονται μαζί, τότε τα ενεργά συστατικά προκαλούν μια κρύο-θερμική δράση ( αίσθηση ζεστού- κρύου )  που διεγείρει την υποδόρια μικροκυκλοφορία, διευκολύνει την αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά και βελτιώνει την τονικότητα της επιδερμίδας. Λειτουργεί με ένα μηχανισμό σταδιακής αποδέσμευσης που παρατείνει την αδυνατιστική δράση.


Η θεραπεία δεν επηρεάζει τις ευρυαγγείες, αντιθέτως αποσυμφορεί τα βαριά και κουρασμένα πόδια.
 
 
 
       
 
24€ για (3) Θεραπείες αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν λιποδιάλυση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και (3) συνεδρίες επιδερμικής σύσφιξης, συνολικής διάρκειας 60' καθώς και εξειδικευμένη διατροφή για άμεση απώλεια βάρους στο Studio ομορφιάς ΑΙΣΘΗΣΙΣ στον Πειραιά, αξίας 300€-έκπτωση 92%



Σχόλια