195€ για να απολαύσετε μία 4ήμερη οδική εκδρομή γεμάτη ski - snowboard - παροχές Spa – φαγητό – 3...



  • Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο 24/12/2011 - 27/12/2011

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για μία 4ήμερη οδική εκδρομή γεμάτη ski - snowboard - παροχές Spa – φαγητό – 3 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο (Hotel bansko spa and Holidays ή Εmerald Ηotel) και περιλαμβάνει:

Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου



Τρεις διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο  με πρωινό και δείπνο.

/>
Ταξιδιωτική ασφάλεια



Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας



Δωρεάν χρήση θερμαινόμενης πισίνας  τζακούζι σάουνα



Δώρο εκδρομή στην Μονή Rila (2η ημέρα)
 

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή  φίλους του.

  • Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασίου Νεκτάριο  ή αποστολή e-mail

  • Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.

  • Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο MEGiA travel.

 
           
 
 

Το Μπάνσκο βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Βουλγαρίας στους πρόποδες του βουνού Πίριν σε υψόμετρο 940μ. Είναι μια κωμόπολη παλιά με δική της κουλτούρα και έθιμα, όμορφα παραδοσιακά σπίτια, πλακόστρωτους δρόμους, πολιτιστικά μνημεία και στο κέντρο της ένα από τα αξιοθέατα είναι η εκκλησία της Αγίας Τριάδας με το περίφημο καμπαναριό της που έχει ύψος 30μ. Πάνω από την πόλη και στις πλαγιές του όρου Πίριν δημιουργήθηκε ένα εκτεταμένο δίκτυο ski lift με εξαιρετικές χιονοδρομικές πίστες. Ως αποτέλεσμα αυτού υπήρξε η δημιουργία  υπερσύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, καθιστώντας το Μπάνσκο ένα ιδανικό χειμερινό κέντρο και χιονοδρομικό παράδεισο για τους λάτρεις του ski. Όσον αφορά τους εκδρομείς που δεν ασχολούνται με το ski, μπορούν να γευτούν από κοντά την κοσμοπολίτικη ζωή του Μπάνσκο.  



1η μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΝΤΑNΣΚΙ-ΜΠΑΝΣΚΟ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για τα σύνορα του Προμαχώνα . Κάνοντας μια σύντομη στάση στα αφορολόγητα. Συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια υπέροχη διαδρομή. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.



2η -3η μέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ

Ευχάριστες ημέρες για να απολαύσετε το χιόνι και να κάνετε ski ή snowboard. Για τις υπόλοιπες ώρες στο Μπάνσκο σας περιμένουν spa, σάουνες, μασάζ, αίθουσες γυμναστικής, πισίνες, μπαρ και καφετέριες, ντίσκο και πολλές γραφικές ταβέρνες με τοπικά φαγητά, κρασιά και ζωντανή μουσική. Εσείς που δεν κάνετε σκι θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφτείτε τα μαγαζιά.



4η μέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό, ελεύθεροι έως το μεσημέρι  και αναχώρηση για την Ελλάδα, μετά από τις απαραίτητες στάσεις για τον έλεγχο των διαβατηρίων άφιξη το βράδυ στην πόλη μας

 
 

195€ για να απολαύσετε μία 4ήμερη οδική εκδρομή γεμάτη ski - snowboard - παροχές Spa – φαγητό – 3 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο, για αξέχαστα Χριστούγεννα στο Bansko της Βουλγαρίας, Αξίας 285€ - έκπτωση 32%



Σχόλια