24€ για να Απολαύσετε Ένα Relax&Pool Πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 anti-stress massage (40 λεπτών) μία θαλασσοθεραπεία...




  • Η προσφορά ισχύει έως 30/03/2012

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για Ένα Relax&Pool Πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 anti-stress massage (40 λεπτών) μία θαλασσοθεραπεία Pool- Relax Area (40 λεπτών) και 1 Σάουνα- Rassoul (45 λεπτών)

  • Για ραντεβού, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 μέρες πριν στο τηλέφωνο 22990 63737

  • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για χρήση από τον ίδιο, τους συγγενείς ή... φίλους του.

  • Η προσφορά δεν συνδυάζεται ή συμψηφίζεται με άλλες προσφορές

  • Ωράριο λειτουργίας: Μαρκόπουλο: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-23:00, Σάββατο 10:00-18:00.

  • Επιπλέον, και μόνο για τους κατόχους των κουπονιών της συγκεκριμένης προσφοράς, ισχύει έκπτωση 40% σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα

  • Οι υπηρεσίες δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν μαζί

 
         
 1.ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ:

Μασάζ σε όλο το σώμα με επάλειψη ενυδατικής κρέμας με εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων. Ιδιαίτερα ευεργετικό για τη βελτίωση του νευρικού συστήματος, προσφέρει βαθιά χαλάρωση και ψυχική ηρεμία.





2.POOL - RELAX AREA

Ζήστε την εμπειρία της θαλασσοθεραπείας, αφήστε την μαγική δράση του νερού να αγκαλιάσει το σώμα σας και απολαύστε τα ευεργετικά αποτελέσματα του υπέροχου συνδυασμού της Πισίνας και Relax Area.



Pool: Πισίνα με ζεστό νερό σε θερμοκρασία 28ο-30οC, τεσσάρων φυσιοθεραπευτικών σταθμών (αντίθετη κολύμβηση, κανόνι για πίεση υδροβροχής στον αυχένα, πλευρικά υδρομασάζ για πόδια - μέση - γλουτούς και blower καθιστό υδρομασάζ). Η χλωρίωση του νερού επιτυγχάνεται με αλάτι που μετατρέπεται σε χλωριούχο νάτριο και ειδικά φίλτρα UV καθαρίζουν και προστατεύουν με τον πλέον σύγχρονο τρόπο.

Relax Area: Περιοχή κατάλληλα διαμορφωμένη με αναπαυτικά καθίσματα relax, όπου η μουσική, τα χρώματα και τα αρώματα, χαλαρώνουν και ανακουφίζουν από το καθημερινό stress





3.ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Οι Ελληνικές και Ρωμαϊκές Θέρμες, ήταν πραγματικοί ναοί απόλαυσης, χώροι συνάντησης και γνωριμιών, οάσεις υγείας, θέατρα τέχνης και κουλτούρας, στα οποία οι επισκέπτες αφουγκράζονταν το σώμα και το πνεύμα τους. Το μυστικό τους, ήταν κλεισμένο μέσα στην υγιεινή δύναμη της θερμότητας, η οποία παραγόταν στους φημισμένους ρωμαϊκούς φούρνους “hypocausius”. Οι φούρνοι αυτοί, ήταν κατασκευές βασισμένες σε ιδιαίτερη Θέρμο-υδραυλική εγκατάσταση η οποία λειτουργούσε τροφοδοτούμενη με κάρβουνο ξύλου. Ειδικά κανάλια οδηγούσαν το θερμό νερό στις πισίνες και τις μπανιέρες, ενώ ο καπνός μέσα από ειδική εγκατάσταση θέρμαινε τα τοιχία και τα δάπεδα των μεμονωμένων χώρων. Μέσα από την βιοκλιματολογία και τον έλεγχο της θερμοκρασίας, ώστε αυτή να δίνεται στην κατάλληλη ποσότητα και σε διαφορετικές κλίμακες στα διάφορα τμήματα, επιτυγχάνονταν θεαματικά αποτελέσματα τόσο για την σωματική, όσο και για την ψυχική υγεία των θαμώνων. Η αρχιτεκτονική σύνθεση των χώρων, υπάκουε σε μια πολύ συγκεκριμένη ακολουθία, γύρω από την πηγή θερμότητας “hypocausius”.

Η σημερινή του μορφή συναντάται στο Yava Fitness Center, ως Κύκλος Αναγέννησης και περιλαμβάνει:





Rassoul:

Εφαρμογή Ρωμαϊκής προέλευσης με θερμοκρασία που αναπτύσσεται από 39ο – 42ο C, ιδανική για την φυσική αύξηση του μεταβολισμού. Χρησιμοποιεί χρωμοθεραπεία σε συνδυασμό με λάσπες σε όλο το σώμα για λιποδιάλυση ή φύκια σε τοπικά σημεία ή άργιλο για σύσφιξη ή ακόμη και ενυδατικές κρέμες για πρόσωπο και μπούστο. Μετά την εφαρμογή, ευχάριστη υδροβροχή αγκαλιάζει το σώμα, ξεπλένοντάς το και αφήνοντάς το λείο, καθαρό και βελούδινο.
 
      
 
24€ για να Απολαύσετε Ένα Relax&Pool Πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 anti-stress massage (40 λεπτών) μία θαλασσοθεραπεία Pool- Relax Area (40 λεπτών) και 1 Σάουνα- Rassoul (45 λεπτών) στην κορυφαία αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα, τα Yava Fitness Centers στο Μαρκόπουλο, Αξίας 120€- έκπτωση 80%



Σχόλια