11,9€ για μια αυτόματη συσκευή οδοντόκρεμας, κατάλληλη για όλες τις οδοντόκρεμες σε σωληνάριο,...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 11,9€ για μια αυτόματη συσκευή οδοντόκρεμας, με παραλαβή από το κατάστημα
ή
  • 14,9€ για μια αυτόματη συσκευή οδοντόκρεμας, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Ανοίξτε την οδοντόκρεμα σας και τοποθετείστε τη το στόμιο της συσκευής αφού πρώτα την έχετε κολλήσει στο σημείο του μπάνιου που σας βολεύει με την αυτοκόλλητη ταινία που διαθέτει στο πίσω... μέρος. Εν συνεχεία πιέστε με την οδοντόβουρτσα το ειδικό έμβολο στο εμπρός μέρος της συσκευής και θα εξέλθει αυτόματα η ιδανική ποσότητα οδοντόπαστας στην οδοντόβουρτσα σας.(προσοχή στην αρχική τοποθέτηση πιέστε 5-6 φορές) Διαθέτει επίσης και σκεπαστή θήκη για πέντε οδοντόβουρτσες, που την κολλάτε δίπλα στην συσκευή με την αυτοκόλλητη ταινία που διαθέτει στο πίσω μέρος, εξοικονομώντας χώρο και κρατώντας τις οδοντόβουρτσες πάντα καθαρές. Κατάλληλη για όλες τις οδοντόκρεμες σε σωληνάριο.
  • Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται οι χρήστες να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα με το ονοματεπώνυμό τους, τον κωδικό του κουπονιού, το τηλ επικοινωνίας καθώς και τα στοιχεία αποστολής, εφόσον επιθυμούν παράδοση μέσω courier, ακολουθώντας τα εξής βήματα:
  1. είσοδος στο site του προμηθευτή www.gostore.gr
  2. επιλογή του πεδίου " εξαργύρωση κουπονιού deal"
  3. συμπλήρωση φόρμας, όπου στο πεδίο "σχόλια" θα πρέπει να αναγράφεται αν οι χρήστες θα παραλάβουν το προϊόν από το κατάστημα ή μέσω courier.

11,9€ για μια αυτόματη συσκευή οδοντόκρεμας, κατάλληλη για όλες τις οδοντόκρεμες σε σωληνάριο, παραλαβή από το κατάστημα ή (14,9€) για αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από το gostore.gr!



Σχόλια