65€ για ένα ολόμαλλο χειροποίητο χαλί Shaggy σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις, του οίκου ARELON Γερμανίας...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Ένα χειροποίητο χαλί Shaggy, ολόμαλλο, του οίκου ARELON Γερμανίας, φτιαγμένο στο Panibat της Ινδίας με μαλλιά Νέας Ζηλανδίας, σχεδιασμένο από τον πρωτοποριακό Delorani, διαστάσεως 1,20x1,70
Designers Shaggy Collection Τα χαλιά Shaggy, που αγγλικά σημαίνει μαλλιαρός, δασύτριχος, τραχύμαλλος, δεν έχουν σημαντικές διαφορές στη μορφή τους από τη γνωστή μας Ελληνική φλοκάτη. Βέβαια οι τρόποι... κατασκευής των χαλιών Shaggy, τα υλικά και το αποτέλεσμα, τόσο στην εμφάνιση του χαλιού, όσο και στη χρηστικότητά του, αποτελούν κατηγορίες χαλιών εντελώς άσχετες μεταξύ τους. Τα πρόσφατα χρόνια, κυριολεκτικά όλοι οι σύγχρονοι Designers και Αρχιτέκτονες-Διακοσμητές, τοποθέτησαν σε κάθε living room ένα χαλί Shaggy. Άλλοτε φτιαγμένα τα χαλιά αυτά από συνθετικές ίνες με απαστράπτοντα χρώματα, άλλοτε από μαλλί ή από μαλλί και μετάξι ή viscose, ή άλλοτε από μαλλί και λινό, ή από μαλλί αλλά με τους θισάνους (φούντες) από απαστράπτοντα υλικά, ακόμη και από δέρμα, γέμισαν όλα τα περιοδικά Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης με σύνολα κομποζαρισμένα με χαλιά Shaggy. Τα χαλιά Shaggy, παράγονται είτε βιομηχανικά όπως ακριβώς τα χαλιά μηχανής, είτε με τη μέθοδο κατασκευής χαλιών Handtufted (λεπτομέρειες στα Designers Handtufted Collection), είτε με το χέρι, οπότε έχουμε τα χειροποίητα χαλιά Shaggy. Η συλλογή Designers Shaggy Collection εξαιρεί τα χαλιά Shaggy μηχανής που κυρίως πωλούνται σε λαϊκές αγορές ή σε super-markets, λόγω της χαμηλής ποιότητας και πολύ φθηνής τιμής τους. Αντίθετα, φιλοξενεί όλους τους μεγάλους Designers χαλιών, τους επώνυμους οίκους που ασχολούνται με χαλιά και τους ανήσυχους και ανατρεπτικούς νεαρούς σχεδιαστές χαλιών, στη Δύση και στην Ανατολή, που η φιλοδοξία και η εσωτερική τους ανάγκη για γρήγορη ανέλιξη παράγει εκπληκτικές δημιουργίες. Μέχρι πριν μερικά χρόνια, ένας αξιοπρεπής συνδιασμός επίπλων με τα ανάλογα χαλιά, μοίραζε το σύνολο του κόστους στα δύο, ένα για έπιπλα και ένα για χαλιά. Η τάση για μείωση του συνολικού κόστους (επίπλωσης και χαλιών) και η αδιαφορία κυρίως των νέων ζευγαριών για επένδυση ή αποταμίευση (όπως συμβαίνει με την αγορά ενός παραδοσιακού αυθεντικού χειροποίητου χαλιού), υποχρέωσε όλους τους εμπλεκόμενους κατά τη συγκρότηση των decoration plans, να προωθήσουν τις λύσεις των χαλιών Designers Shaggy Collection, ή των χαλιών Designers Handtufted Collection, σαν μια εντυπωσιακή πρόταση με προσιτή τιμή. Έτσι τα χαλιά Shaggy δημιουργούν σήμερα το απόλυτο trend στα χαλιά, για κάθε χρήση. Από χαλί για φοιτητικό δωμάτιο μέχρι χαλί για την πιο glamorous βίλα.
65€ για ένα ολόμαλλο χειροποίητο χαλί Shaggy σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις, του οίκου ARELON Γερμανίας,φτιαγμένο στο Panibat της Ινδίας με μαλλιά Νέας Ζηλανδίας, σχεδιασμένο από τον πρωτοποριακό Delorani, διαστάσεως 1,20×1,70 για να ζεστάνετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας, από τα καταστήματα ΑΙΩΝ. Ευκαιρία και για φοιτητές!



Σχόλια