19€ για μια θεραπεία καταπολέμησης του Αυχενικού συνδρόμου, των πονοκεφάλων και της ημικρανίας,...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Μία θεραπεία καταπολέμησης του αυχενικού συνδρόμου, των πονοκεφάλων και της ημικρανίας, διάρκειας 50΄ λεπτών
  • Θεραπεία με συνδυασμό Βιο-συντονισμού με μαγνητοθεραπεία, μυοχαλαρωτικού μασάζ και ασκήσεων χαλάρωσης του αυχένα, της ωμοπλάτης και του κεφάλι
Αυχενικό σύνδρομο Το αυχενικό σύνδρομο δεν είναι μία συγκεκριμένη πάθηση, αλλά μια ομάδα ενοχλημάτων... γύρω από τον αυχένα, τους ώμους, τούς ωμοπλάτες και το άνω κορμό, πού περιλαμβάνει πόνους στον αυχένα, δυσκαμψία, αντανακλώμενους πόνους, νευραλγίες, πονοκεφάλους και ζάλη, πόνο στον ώμο, στον βραχίονα ή/ και στο χέρι, περιορισμένη κινητικότητα της αυχενικής μοίρας, αδυναμία, μουδιάσματα, μυρμήγκιασμα, μειωμένα αντανακλαστικά στα άνω άκρα. Επτά στους δέκα κάποια στιγμή θα εμφανίσουν πόνο στον αυχένα , ενώ ένας στους έξι υποφέρει από χρόνιο πόνο. Συχνά οφείλετε το αυχενικό σύνδρομο στην λάθος στάση του σώματος αλλά μπορεί να είναι και το αποτέλεσμα από ένα παλαιό τροχαίο ατύχημα και ακόμα από την χρήση κλιματιστικών! Το ενοχλητικό πιάσιμο όμως δεν πρέπει να μένει χωρίς αντιμετώπιση γιατί μπορεί να χειροτερέψει! Ημικρανία Η ημικρανία μπορεί να διαρκεί από ώρες έως και μέρες κει είναι μια ιδιαίτερη μορφή έντονου πονοκέφαλου σε μια περιοχή ή σε ολόκληρη την κεφαλή, που μπορεί να συνοδεύετε με συμπτώματα όπως τάση προς έμετο, ευαισθησία στο φως και θόρυβο. Η αυχενική ένταση είναι πολύ συχνά η αιτία του πονοκέφαλο και της ημικρανίας και η αντιμετώπιση της μπορεί να συνεισφέρει στη μείωση της συχνότητας και έντασης έως την εξαφάνιση της ημικρανίας.
19€ για μια θεραπεία καταπολέμησης του Αυχενικού συνδρόμου, των πονοκεφάλων και της ημικρανίας, από το κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης.



Σχόλια