Με 120€ προστατέψτε την περιουσία σας και τα αγαπήμενα σας πρόσωπα! Κλειδαριά ασφαλείας νέας...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Μία κλειδαριά SECUREMME θωρακισμένων θυρών με κύλινδρο και καταπέλτη
Η κλειδαριά SECUREMME θωρακισμένων θυρών με κύλινδρο, με 4 πείρους:
  • Διαθέσιμα κέντρα (mm): 60
  • Επιλογή για δεξιά ή αριστερή πόρτα
  • Διαθέτει σύστημα αυτόματου μπλοκαρίσματος (καταπέλτης). Με αυτή την λειτουργία όταν οι πείροι της κλειδαριάς είναι σε ανάπτυξη (δηλαδή η πόρτα... είναι κλειδωμένη) παρέχει τέτοια ασφάλεια ώστε οι πείροι να μην υποχωρούν κατόπιν ενδεχόμενης θραύσης και αφαίρεσης του κυλίνδρου
  • Η κλειδαριά SECUREMME είναι κατάλληλη για αντικατάσταση των περισσότερων κλειδαριών τύπου χρηματοκιβωτίου, όπως: ATRA( DIERRE ), MOTTURA, SECUREMME, CISA, POTENT, FIAM, MATRIX κ.α. 
Kύλινδρος:
  • Έχει ορειχάλκινο κύλινδρο ασφαλείας SECUREMME K2, διπλού προφίλ, με 6 μπίλιες
  • Παραδίδεται με 5 κλειδιά
  • Είναι διαθέσιμη σε χρυσό και νίκελ χρώμα
Defender:
  • Έχει προστατευτικό κυλίνδρου SECUREMME με ατσάλινες μπίλιες, οι οποίες προστατεύουν τον κύλινδρο.
  • Παρέχει αντιδιατρητική προστασία
Εάν η πόρτα ασφαλείας έχει κλειδαριά με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου ακόμα και κλειδωμένη, δεν παρέχει πλέον ασφάλεια. Μπορεί να διαρρηχθεί από 3 έως 5 λεπτά αθόρυβα και χωρίς σημάδια διάρρηξης. Η τεχνολογία των κλειδαριών αυτών είναι περίπου 30 χρόνων και ο τρόπος διάρρηξης τους πλέον πολύ απλός, καθώς έχει κυκλοφορήσει διαρρηκτικό εργαλείο που λειτουργεί σαν κλειδί. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αντικαταστήσουμε την κλειδαριά , είτε αφορά την είσοδο πολυκατοικίας (με κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος) είτε την πόρτα του διαμερίσματός μας, με κλειδαριά νέας τεχνολογίας. Οι εν λόγω κλειδαριές διαθέτουν καταπέλτη (σύστημα μπλοκαρίσματος), κύλινδρο ασφαλείας με κοντό κλειδί αποτυπώσεως και δυνατότητα ελεγχόμενης κοπής με κάρτα ιδιοκτησίας και τέλος defender(προστατευτικό επιστόμιο κυλίνδρου). Έτσι μπορεί να αποφευχθεί η διάρρηξή τους με σπάσιμο κυλίνδρου, τρύπημα επιστόμιου, ακόμα και βανδαλισμό. Η νέας τεχνολογίας κλειδαριές κυλίνδρου παρέχουν υπέρ πολλαπλάσια ασφάλεια, σε σύγκριση με τις παλαιότερες κλειδαριές τύπου χρηματοκιβωτίου ιδιαιτέρως όσο αφορά τον χρόνο καθώς και τον τρόπο διάρρηξής τους.
Με 120€ προστατέψτε την περιουσία σας και τα αγαπήμενα σας πρόσωπα! Κλειδαριά ασφαλείας νέας τεχνολογίας με σύστημα μπλοκαρίσματος (καταπέλτη), κύλινδρος ασφαλείας και προστατευτικό επιστόμιο (defender), με παραλαβή από το ‘Ιδανικό Κούφωμα’ και δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας!



Σχόλια