130€ για τον πιο μικρό Android PC τσέπης που τον χειρίζεστε από το Smartphone σας! Μετατρέψτε την τηλεόραση...


Η προσφορά περιλαμβάνει
  • 130€ για έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή τσέπης HDMI Android 4.0 Dongle X Plus απεριόριστων δυνατοτήτων, τον πιο μικρό υπολογιστή Android που τον χειρίζεστε από το Smartphone σας, με εγγύηση ενός έτους από το Εmporakos.gr. (παραλαβή απ’το κατάστημα)
  • ή
  • 133€ για  έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή τσέπης HDMI Android 4.0 Dongle X Plus απεριόριστων δυνατοτήτων, τον πιο μικρό υπολογιστή... Android που τον χειρίζεστε από το Smartphone σας, με εγγύηση ενός έτους από το Εmporakos.gr. (με αποστολή)
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Android Dongle X-plus A10
  1. Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.0
  2. Επεξεργαστής: AllwinnerA10 1.2GHz+ 400 MHz GPU (Συνολική ταχύτητα 1,6 Ghz)
  3. Μνήμη RAM: 1GB DDR3 ενσωματωμένη
  4. Μνήμη NAND Flash: 4GB ενσωματωμένη
  5. Θύρες USB: 1 x USB2.0 OTG, 1 x USB 2.0 HOST, 1 x MINI USB HOST (power supply)
  6. WIFI: WiFi 802.11b/g/n
  7. Κάρτα μνήμης: MicroSD
  8. Αναπαραγωγή αρχείων βίντεο: AVI, MKV, TS, TP, TRP, M2TS, MPG, MP4, M4V, MOV, VOB, MVC(3D) ISO, IFO, DAT, WMV, ASF/RM, RMVB, FLV, Flash(10.3), RTMP, MMS
  9. Έξοδος Βίντεο: CVBS (PAL/NTSC), HDMI (up to 1080 P)
  10. Έξοδος ήχου: HDMI, L/R stereo
  11. Αναπαραγωγή αρχείων ήχου: MP3, WMA, OGG, AAC, FLAC, APE, AC3, DTS, ATRA
  12. Αναπαραγωγή αρχείων φωτογραφίας: HD BMP, JPG, PNG, GIF
  13. Χρώμα: Μαύρο
  14. Android Market: Υποστήριξη Android Market Place
  15. Flash Player: Υποστήριξη Adobe Flash 10.3
  16. Αρχείων υποτίτλων: Υποστήριξη SRT, SMI, SSA, ASS
  17. Γλώσσα: Ελληνικά και όλες τις γνωστές γλώσσες
  18. Χειρισμός: Ποντίκι / Πληκτρολόγιο / Χειριστήριο / Φωνητικό έλεγχο / SmartphoneAndroidή IOS(E-Control
  19. DLNA: V1.5, DMR
  20. Θερμοκρασία λειτουργίας: 0-70 °C βαθμούς κελσίου
  21. Πιστοποίηση: CE / ROHS / FCC
  22. Κατανάλωση: DV+5V, Κάτω από 600mA
  23. Εγγύηση: 1 έτος
HDMI Android 4.0 Dongle X Plus Η νέα γενιά ηλεκτρονικών υπολογιστών ANDROID είναι γεγονός. Φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής τσέπης με Android 4.0 απεριόριστων δυνατοτήτων. Αποκτήστε σήμερα τον πιο μικρό υπολογιστή Android με οθόνη των δικών σας διαστάσεων. Χειριστείτε τον υπολογιστή σας από το Smartphone σας και εντυπωσιάστε τους φίλους σας. Ζήστε την εμπειρία GooglePlay μέσα από το Android 4.0 στο σαλόνι σας Ξεπεράστε τους περιορισμούς των συμβατών υπολογιστών και μετατρέψτε την τηλεόρασή σας σε τεράστιο υπολογιστή ψυχαγωγίας και αναζωογόνησης και το καθιστικό σας σε τόπο διασκέδασης και αναψυχής για εσάς και την οικογένειά σας. Εντυπωσιάστε τους φίλους σας απολαμβάνοντας τις μοναδικές multimedia δυνατότητές του μίνι Android υπολογιστή δίνοντας άλλο αέρα διασκέδασης στα πάρτι σας. Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες και δείτε τα ψηφιακά φωτογραφικά σας άλμπουμ σε μεγάλες διαστάσεις ξαπλωμένοι στην αναπαυτική πολυθρόνα σας. Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική μέσα από τον ενσωματωμένο αναπαραγωγέα ήχου μόνο με την αφή σας. Σερφάρετε στο διαδίκτυο και απολαύστε τη μοναδική ελευθερία του webbrowsing από τον καναπέ σας. Όλες οι παραπάνω ενέργειες μπορούν να πραγματοποιηθούν απλά και γρήγορα με τις touch δυνατότητες του smartphone σας και χωρίς τη χρήση κανενός καλωδίου. Αυτή είναι η ελευθερία του Hdmi Android X+.
130€ για τον πιο μικρό Android PC τσέπης που τον χειρίζεστε από το Smartphone σας! Μετατρέψτε την τηλεόραση σας σε Η/Υ ψυχαγωγίας με το Hdmi Android X+ , με εγγύηση 1 έτους και δυνατότητα αποστολής από το Εmporakos.gr!



Σχόλια