Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης! Full Body Massage συνολικής διάρκειας 60’ με επιλογή ανάμεσα...


Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Ένα Full Body Massage της επιλογής σας, συνολικής διάρκειας 60’ 
  1. Californian Massage 
  2. Deep Tissue Massage
  3. Massage Σοκολατοθεραπείας 
  4. Hot Stones Massage 
  5. Lomi Lomi Massage
  6. Massage νερού με σαπούνι
  7. Σουηδικό massage
  8. Λεμφικό massage
  • Californian Massage
Ένα μασάζ που χρησιμοποιεί αργούς και ήπιους... χειρισμούς, σχεδόν χορευτικούς, με προσέγγιση περισσότερο ενεργειακή, δίνοντας βάση στην αίσθηση και την φροντίδα! Αποφορτίζει από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα αφού γίνεται σε όλο το σώμα (κεφάλι, κοιλιά, πόδια, πλάτη) με τη βοήθεια ελαίων, χωρίς πιέσεις και έντονες κινήσεις, κάνοντάς το, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες!
  • Deep Tissue Massage
Ένα είδος βαθιάς και δυνατής μάλαξης, ιδανική για τους κουρασμένους και πονεμένους μύες όλου του σώματος, αφού μαλακώνει τους μυς και προσφέρει άμεση ανακούφιση και χαλάρωση στον αυχένα, ώμους, χέρια, πλάτη, μέση, πόδια και κοιλιά. Ανακουφίζει το σώμα από έντονα πιασίματα μυών, από προβλήματα αυχένα, κοιλιακά και εντερικά προβλήματα. Γίνεται σε όλο το σώμα με την βοήθεια ελαίων και απευθύνεται σε όλους ιδιαίτερα σε όσους επιθυμούν άμεση ανακούφιση!
  • Massage Σοκολατοθεραπείας
Η σοκολατοθεραπεία είναι ουσιαστικά μασάζ με βάση τη φυσική σοκολάτα που σας βοηθάει να αδυνατίσετε και να μειώσετε τις γραμμές σας, να απαλύνετε το δέρμα σας και να εξαλείψετε το στρες! Ξεκινάει με ένα χαλαρωτικό ντους, γίνεται βαθύς καθαρισμός με peeling από την Ταϋλάνδη, καλύπτεται ολόκληρο το σώμα με μείγμα σοκολάτας και μπαίνουμε στο χαμάμ, ακολουθεί ντους μόνο με σκέτο νερό και η συνεδρία ολοκληρώνεται με μασάζ από ενυδατική κρέμα σε όλο το σώμα!
  • Hot Stone Massage
Ένα χαλαρωτικό μασάζ στο οποίο χρησιμοποιείται θερμότητα από ηφαιστειακές πέτρες με τις οποίες γίνεται απαλό μασάζ στο σώμα σας! Η θερμότητα που εκλύεται από τις ηφαιστειακές πέτρες που ζεσταίνουν και χαλαρώνουν τους μύες χωρίς να χρειάζεται να ασκηθεί μεγάλη πίεση. Η διείσδυση θερμότητας έχει θεραπευτική, χαλαρωτική και καταπραϋντική δράση. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει το λεμφικό σύστημα!
  • Lomi Lomi
Το μασάζ από την Χαβάη! Επιδρά βαθιά μέσα στους μυς με συνεχή ροή δημιουργώντας μια μοναδική χαλάρωση! Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζει από πόνους. Ασκείται ρυθμική πίεση σε περιοχές έντασης με τους αντίχειρες, τις παλάμες, τις αρθρώσεις, τους βραχίονες, τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια.
  • Massage νερού με σαπούνι
Μασάζ νερού με σαπούνι, που τελειώνει με μια χαλαρωτική διαδικασία που δίνει την αίσθηση της «νέας επιδερμίδας» , ένα κλασικό στοιχείο του χαμάμ. Μετά από 7-10 λεπτά ζέσταμα στο χαμάμ, κάνετε μασάζ με σαπουνάδα, όπου έχει σχεδιαστεί για να ανοίξουν τους πόρους και να απαλλάξει το σώμα σας από το νεκρά κύτταρα του δέρματος. Με άφθονη σαπουνάδα, στο σώμα σας θα γίνει ένα ειδικό μασάζ με το γάντι (Kessi). Σαπούνι σας τυλίγει σαν τον αέρα. Στη συνέχεια ο αφρός ξεπλένετε με ζεστό ή κρύο νερό (ανάλογα με την προτίμησή σας). Η διαδικασία που καταλήγει μετά από αυτήν την συνεδρία μασάζ σαπούνι δημιουργεί μια αίσθηση πραγματικά «νέου δέρματος». Αποτελέσματα: Στο να διερευνηθούν οι μύες, αρθρώσεις, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφική κυκλοφορία, βελτιώνει την όψη και την κατάσταση του δέρματος.
  • Σουηδικό massage
Σουηδικό μασάζ με πέντε βασικές κινήσεις α) γρήγορες και απαλές τριβές στο σώμα για να το προετοιμάσουν και να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του, β) ζημώνονται απαλά οι μύες και ανασηκώνονται, γ) αντίχειρες και δάχτυλα δουλεύουν κυκλικά και βαθιά στα σκληρά μέρη των μυών, δ) ελαφρά χτυπήματα με την παλάμη, ε) οι δονήσεις με τα δάχτυλα ή την παλάμη! Είναι ιδανικό για τηναντιμετώπιση της μυϊκή κόπωσης και φυσικής εξάντλησης. Αποφέρει βαθιά χαλάρωση, απαλύνει τον πόνο και βοηθά στην ανανέωση του κουρασμένου δέρματος!
  • Λεμφικό massage
Τεχνική μάλαξης που εστιάζεται στα λεμφικά αγγεία, τους λεμφικούς αδένες και το λεμφικό υγρό, με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση και ανακούφιση του λεμφικού συστήματος. Το λεμφικό μασάζ βοηθά το σώμα έχοντας ζωτική σημασία για την καλή κυκλοφορία της λέμφου!
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης! Full Body Massage συνολικής διάρκειας 60’ με επιλογή ανάμεσα από τα Top 8 massage του Planet Αισθητικής, μόνο 25€!



Σχόλια